设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[自唱]原创作品《每次》Everytime,第一次英文创作,征求中文歌词 [复制链接]

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

全部自己一人动手搞定,动手能力真是越来越强了!
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

歌词

EVERY TIME

词,曲,编曲,制作,演唱,录音:小熊

VERSE 1
Every time I close my eyes
I got your face on my mind
Every time I sing a song
I thought I see you pass outside
Every time I read a book
It’s a story of you and I
Every time I think to myself
Oh God, love is so blind

CHORUS:
I hate you, I want you, I need you, I love you
That’s (babe) how I feel
On Sunday, on Monday, on Tuesday, on Wednesday
Thursday, Friday and In Saturday

VERSE 2
Every time when people dance
I step aside and hug myself
Every time I take a look around
I’m in a river so wide
Every time I lost in darkness
You’re the moon the stars in the sky
Every time it starts to rain
That’s the teardrops from my eyes

REPEAT CHORUS.

BRIDGE:
Hold me, touch me
Don’t you leave me in the rain?
I feel so bad, I feel so sad
When love and hate collide
I’ve driven a thousand miles, just to get away from you
‘Cause this time, you’re really driving me crazy
I will ease the troubles from you, take away all your pain
Baby, remember
I’ll be by your side

我的其它歌曲请点击: http://www.xianlaiju.com/viewthread.php?tid=123573&xuid=77064

[ Last edited by xiongrulin on 2005-6-5 at 22:55 ]

激情
随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。

哇```多面手,包揽了所有制作```佩服佩服!!!交你这个朋友啦
老兄的英文很好的吧```
中文歌词啊,我试试```粤语的可以吗````

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

写得不好,自己现在都不好意思听了,不过一直都想给这首歌写个中文歌词,但一直没感觉,哪位能帮个忙啊?谢了!我的email: xiongrulin@hotmail.com,若有歌词可以发给我,或者直接留帖也行,交个朋友嘛!

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

Originally posted by V音 at 2005-5-9 01:12:
随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。

哇```多面手,包揽了所有制作```佩服佩服!!!交你这个朋友啦
老兄的英文很好的吧```
中文歌词啊, ...

谢谢你!可是粤语我不会唱啊,汗。。。

天外飞仙

音乐孤儿

激情
随着一声『观音娘娘到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了4两黄金。

楼主的???????
嗓音很像亚当斯啊!!!!!
强!!!
词也是自己写的??
高人!!!!!!!!
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

楼上的,多谢了,我会更努力的!!!

激情
太好了,我都晕了,佩服..

激情
我想填词,怕佩不上你这么好的曲子.

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

楼上的朋友,太抬举在下了,大家交流一下嘛,不用太自谦,你一定行的,写好发到我邮箱,谢谢你!