设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 翻唱christina《we remain》 [复制链接]

激情
翻唱得很累的一首,christina的音太高

歌词——

We Remain

All the ways that you think you know me
你以为知道我的一切
All the limits that you figured out
以为了解我的极限
Limits that you figured out
那些所谓的极限
Hmm..
Had to learn to keep it all below me
我必须要承受住这一切
Just to keep from being thrown around (x2)
才能不让自己随波逐流

Yeah
Every single time the wind blow (x2)
每当风起之时
I see it in your face
我总能记起你的面庞
hmm
In a cold night, there will be no fair fight
在这寒冷的世界里,不会有任何公平的战斗
There will be no good night, to turn and walk away
不会有任何平静的夜晚,来允许我们退缩或逃避

So, burn me with fire, drown me with rain
所以,就算让我在火中燃烧,在雨中窒息
I’m gonna wake up screaming your name
当我醒来之时,还是会嘶喊你的名字
Yes, I’m a sinner, yes, I’m a saint
或许我是罪人,或许我是圣人
Whatever happens here
不管发生任何事情
就算发生任何事情
We remain
你我共存

Now, we talk about a wasted future
现在,如果要想象那没有未来的未来
But, we take a good look around
不如,让我们看清周围
Yea, we take a good look around
让我们看清现在
Yea we know it hasn’t been for nothing
你我同知我们并不是一无所获
‘Cause we never let it slow us down
因为我们没有为困难而停下脚步
No, we never let it slow us down
我们从不会为伤痛停下脚步

OhhyYeah
Every single time the wind blow (x2)
每当风起之时
I see it in your face
我总能记起你的面庞
Hmm
In a cold night, there will be no fair fight
在这寒冷的世界里,不会有任何公平的战斗
There will be no good night, to turn and walk away
不会有任何平静的夜晚,来允许我们退缩或逃避

So, burn me with fire, drown me with rain
所以,就算让我在火中燃烧,在雨中窒息
I’m gonna wake up screaming your name
当我醒来之时,还是会嘶喊你的名字
Yes, I’m a sinner, yes, I’m a saint
或许我是罪人,或许我是圣人
不管发生任何事情
就算发生任何事情
We remain
你我共存

Said we remain
你我一定会共存
We remain
我们共存

Burn me with fire, Drown me with rain
就算被燃烧殆尽,就算被大雨淹没
当我双眼睁开,还是会嘶喊你的名字
就算我是罪人,就算我是圣人
不管发生任何事情
就算发生任何事情
We remain
你我共存

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
好可爱的声音!好想捏你的脸!!!!

haporo  哦谢谢啦,嘿嘿  详情 回复 发表于 2014-1-3 08:59:49

激情
aoecheng 发表于 2014-1-2 17:21
好可爱的声音!好想捏你的脸!!!!

哦谢谢啦,嘿嘿

激情
这首歌也是电影的插曲

激情
顶顶~新年快乐啊!!!

haporo  小安你终于出新歌了 撒花  详情 回复 发表于 2014-1-10 13:32:19

激情
  有自己的风格,加油,支持一下

激情
anderson120 发表于 2014-1-8 21:56
顶顶~新年快乐啊!!!

小安你终于出新歌了 撒花

激情
这首歌也是电影 支持一下