设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 钢琴_Angel_自弹自唱_天使之城 [复制链接]

崂山道士

spiderkid

激情

Spend all your time waiting for that second chance
For the break that will make it OK
There‘s always some reason to feel not good enough
And it's hard at the end of the day
I need some distraction or a beautiful release
Memories seep from my veins
Let me be empty or weightless and maybe
l'll find some peace tonight
In the arms of the angel far away from here
From this dark cold hotel room and the endlessness that you feel
You are pulled from the wreckage of your silent reverie
You are in the arms of the angel, may you find some comfort here

So tired of the straight line and everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
The storm keeps on twisting, you keep on building the lies
That make up for all that you lack
It don't make no difference, escape one last time
It's easier to believe
In this sweet madness   oh  this glorious sadness
That brings me to my knees
In the arms of the angel far away from here
From this dark, cold hotel room and the endlessness that you feel
You are pulled from the wreckage of your silent reverie
In the arms of the angel ,may you find some comfort here
In the arms of the angel, may you find some comfort here

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
john

激情
作为你仙来的小粉丝,顶一下~问你个问题,你从不会唱歌唱到现在这种水平花了几年??

spiderkid  花了三个月,天分使然,我比很多明星都要强一万倍,但我不是明星,但我的确天生就是有这个灵性,就从想要唱歌就开始唱了,我得吉他和钢琴水平3个月就是这个水平了,很简单,但是你听其他的歌,我的挚友键盘手,他的键  详情 回复 发表于 2016-3-25 10:02:57

桃源狐仙

鬼鬼猫猫

激情
太好听了。。琴谱能给我一下吗?

spiderkid  这个 C调 我也没谱子 随便弹得 所有钢琴我也只会这一个  详情 回复 发表于 2013-5-18 19:47:21

崂山道士

spiderkid

激情
鬼魅千寻 发表于 2013-5-17 15:00
太好听了。。琴谱能给我一下吗?

这个 C调 我也没谱子
随便弹得 所有钢琴我也只会这一个
john

激情
好贴一定顶 我支持楼主  呵呵

崂山道士

spiderkid

激情
2年后重新听,觉得沉稳,纯净,没有任何功利,只是音乐,和天分,分享

崂山道士

spiderkid

激情
aoecheng 发表于 2013-5-6 21:46
作为你仙来的小粉丝,顶一下~问你个问题,你从不会唱歌唱到现在这种水平花了几年??

花了三个月,天分使然,我比很多明星都要强一万倍,但我不是明星,但我的确天生就是有这个灵性,就从想要唱歌就开始唱了,我得吉他和钢琴水平3个月就是这个水平了,很简单,但是你听其他的歌,我的挚友键盘手,他的键盘练了几十年,而且每一天都还在练,有技巧,有天分,我觉得中国他至少排名前5,但是也没出名。

我想说的就是真正的音乐人,是上天派来的天使,我和他,但是和出名与否没有关系,出了名的天使我个人只见到这几个,约翰列侬,约翰梅尔,别的还真罕见,我们是下凡来分享这些能力的,让人们舒缓身心,不是来分钱的,以前我们也拼命想要出名,最后10年了还是没有成功,也让我们真正发现,我们爱的是音乐,不是钱,大家都有房子车子稳定的收入,只创造音乐(其实天生就有,只是把脑子里的东西搬运出来就行),和享受生活就好了

我的微信394617123
john

激情
蛮好听的,感谢分享~

激情
厉害支持楼主加油好好听

激情
i不错试一听一会听听