设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 春节前的最后一首 毒后amy 的~rehab~(男翻)附个自拍哦 [复制链接]

激情

They tried to make mego to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go

I'd rather be at home with ray
I ain't got seventy days
Cause there's nothing
There's nothing you can teach me
That I can't learn from Mr Hathaway

I didn't get a lot in class
But I know it don't come in a shot glass

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go

The man said 'why do you think you here'
I said 'I got no idea
I'm gonna, I'm gonna lose my baby
so I always keep a bottle near'
He said 'I just think your depressed,
this me, yeah baby, and the rest'

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'

I don't ever wanna drink again
I just ooh I just need a friend
I'm not gonna spend ten weeks
have everyone think I'm on the mend

It's not just my pride
It's just 'til these tears have dried

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
真好听!!!LZ你真是我在仙来遇到的唱amy的歌唱的最好的人!没有之一!(虽然那个爱的和谐声音扭曲,貌似模仿的很像amy。但是他咬字实在太差,发音点乱跑,歌曲篡改也很严重。)

楼主绝对是抓住了amy歌曲的精髓,各种漂亮的转音与节奏切换,听的我爽死了!(是参考了其他歌手的翻唱版本吧~?)体现出你对歌曲有很好的理解力和掌控能力。

唯一不足,就是咬字。有些单词发音模糊,或者干脆就唱错了。。。amy的歌,要完美,词也很重要。但是已经很好了,崇拜啊~!

丫拉可  谢谢你给我这么高的评价,确实我最近迷上了amy ,特别那种桀骜不驯的性格,无论我怎么颓废怎么醉,爱和音乐都是我生命的一部分,我记性太差了,曲子很熟了但是词总记不住,对不住了玷污了amy的歌。  详情 回复 发表于 2013-4-1 17:39:32

激情
唱得太好了!!真不觉得是普通人唱的。

丫拉可  谢谢给我这么高的评价,以后我还会翻她的歌的  详情 回复 发表于 2013-4-1 17:40:53

激情
不错,不一样的感觉

丫拉可  谢谢聆听,欢迎常来  详情 回复 发表于 2013-4-1 17:41:56

激情
wangduoli 发表于 2013-3-30 15:35
真好听!!!LZ你真是我在仙来遇到的唱amy的歌唱的最好的人!没有之一!(虽然那个爱的和谐声音扭曲,貌似模 ...

谢谢你给我这么高的评价,确实我最近迷上了amy ,特别那种桀骜不驯的性格,无论我怎么颓废怎么醉,爱和音乐都是我生命的一部分,我记性太差了,曲子很熟了但是词总记不住,对不住了玷污了amy的歌。

激情
queenmariah 发表于 2013-3-30 16:08
唱得太好了!!真不觉得是普通人唱的。

谢谢给我这么高的评价,以后我还会翻她的歌的

激情
deanwan 发表于 2013-3-30 19:50
不错,不一样的感觉

谢谢聆听,欢迎常来