设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[消音伴奏] Drenched - 曲婉婷 ( Drenched 不听后悔!目前最好原版有鼓点伴奏, ) [复制链接]

激情
另外还有男生版的无和声的,感兴趣的请点我主页

Drenched
作词/作曲/演奏/演唱:Wanting (曲婉婷

When minutes become hours
  当分钟成为小时
  When days become years
  当日子变成年头。
  And I don’t know where you are
  我不知道你身在何处
  Color seems so dull without you
  离开了你,一切的颜色,都如此黯淡

Have we lost our minds?
  我们已失去了理智?
  What have we done
  我们曾做过什么?
  But it all doesn’t seem to matter anymore
  但一切似乎已不再重要。

When you kissed me on that street, I kissed you back
  当你在那条街吻我,我吻回你
  You held me in your arms, I held you in mine
  你我彼此拥入怀中。
  You picked me up to lay me down
  你把我收入怀中就是为了把我放下。
  When I look into your eyes
  当我凝视你的眼,
  I can hear you cry for a little bit more of you and I
  我能听到你的哭泣,不止因为你和我。
  I’m drenched in your love
  我沉浸在你的爱。
  I’m no longer able to hold it back
  可是,我再也不能找回你。

Is it too late to ask for love?
  难道,现在让你爱我,太晚了?
  Is it wrong to feel right?
  难道,不应该让你知道我们的感觉是对的?
  When the world is winding down
  当世界,被风吹落。
  Thoughts of you linger around
  而我的脑海里却只有你在游荡。

Have we lost our minds?
  你是否忘记了我们的曾经
  What have we done?
  忘记了我们所做过的?
  But it all doesn’t seem to matter anymore
  不过,一起似乎都不重要了

When you kissed me on that street, I kissed you back
  当你在那条街亲吻我,我吻回你。
  You held me in your arms, I held you in mine
  你我相拥入怀
  You picked me up to lay me down
  你把我收入怀中就是为了把我放下。
  当我凝视你的眼。
  I can hear you cry for a little bit more of you and I
  我我能听到你的哭泣,不止因为你和我。
  我沉浸在你的爱中
  I’m no longer able to hold it back
  可是却再也找不回来。

I’m no longer able to hold it back、
  (同上)

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

我们无所事事渡过的今天,正是昨天死去的人们苦苦奢望的明天!

激情
帮我删掉啊,管理人员呢?!!

zhuanghuiyuan  还好啊为什么要删掉呢?  详情 回复 发表于 2012-9-10 23:15:25

激情
danboyiran 发表于 2012-8-24 13:51
帮我删掉啊,管理人员呢?!!

还好啊为什么要删掉呢?

激情
这首还不错啊

激情
仙来居啊你太坑爹了

激情
真的好品質嗎????要聽聽看!!!!!

激情
谢谢分享,老婆要唱

激情
听到人声哦!!!谢谢分享

激情
虽然是消音的 可是效果不错 不突兀 当和声吧 拿走了 楼主辛苦了

激情
英文啊,,不会唱,,,虽然就好喜欢听