设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] <Listen>女版小清新 [复制链接]

崂山道士

地狱修罗女

激情
刚开始喜欢这首歌是因为看了GLEE里面sunshine的演绎,真心被打动了。
在没有尝试listen之前,Kelly的because of you已经把我唱得够呛了;之后将近一年的时间里每次K歌都必点曲目,从破音到现在真正能唱得上去,觉得也有过很多努力。应该说,这首歌的歌词非常的勉励我,给了我很大的力量想要去把它演绎好。
一直都是在音乐里摸打滚爬,从未专业过,希望大家可以喜欢~

Listen 歌手:Beyonce Knowles

Listen To the song here in my heart
听 我发自内心的声音
A melody I start but can't complete
一段我能开头却无法结束的旋律
Listen (mmm) To the sound from deep within
听 那是我内心的声音
It's only beginning to find release
是我找到解脱之路的开端
Oh, the time has come For my dreams to be heard
那是我的梦想终能被倾听的时刻
They will not be pushed aside and turned
他再也不会被推到一边  
Into your own, all 'cause you won’t listen
改造成你的梦想 因为你永远也不会倾听
Listen I am alone at a crossroads
听着 我独自站在十字路口
I'm not at home in my own home
我不在属于自己的归所
And I've tried and tried To say what's on my mind
我试着说出真心话
You should have known
你早该知道的话
Oh, now I'm done believing you
我不再相信你了
You don't know what I'm feeling
不从不知我心中感受
I'm more than what you made of me
我比你所创造的我更多
I followed the voice you gave to me
我追寻你所给我的声音
But now I've got to find my own
但现在我要开始寻找自我
You should have listened
你该倾听的
There is someone here inside
这里面住着一个人
Someone I thought had died so long ago
一个我以为早已离去的人
Oh, I'm screamin out And my dreams will be heard
我真心祈祷 我的梦想将被听见
They will not be pushed aside or worse
他将不会再被推翻到一边
Into your own, all 'cause you won't listen
改造成你的梦想 只因你不愿倾听
Listen I am alone at a crossroads
听着 我独自站在十字路口
I'm not at home in my own home
我不在属于自己的归所
And I've tried and tried To say what's on my mind
我试着说出真心话
You should have known Oh,
你早该知道的话
Now I'm done believing you
我不再相信你了
You don't know what I'm feeling
你从不知我心中感受
I'm more than what you made of me
不我比你所创造的我更多
I followed the voice you gave to me
我追寻着你所给我的声音
But now I've got to find my own
但现在我要开始找寻自我
I don't know where I belong
我不知我将身在何方
But I'll be moving on
但将坚持前进方向
If you don't, if you won't
如果你仍不愿倾听
Listen To the song here in my heart
听着 我心中的歌
A melody I start but I will complete
一段我开始的旋律 但我一定会完成
Oh, now I'm done believing you
我不再相信你了
你从不知我心中感受
我比你所创造的我更多
I followed the voice you think you gave to me
我找到你所给我的声音
But now I've got to find my own, my own
但现在我要开始寻找自我
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

崂山道士

地狱修罗女

激情
木有人,那自己先沙发躺一会儿~~~~~

激情
第一次听到这首歌是在几年前参加一次歌手大赛的时候,当时那位歌手真的唱的让我太震撼了。今天听到LZ的版本依然十分感动。高音再打开一点就好了,并且有几个地方可能需要切换到假声。几个“listen”尤其需要唱得通透。这首歌的难度非常大,正因为如此才更值得唱好。LZ加油!

激情
好温柔的声音~

激情
小清新,哦,真的很棒

激情
很独特,高音位还是不错。