设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 翻唱~~《apologize》 [复制链接]

激情

I'm holding on your rope
我紧紧握住你给的希望
Got me ten feet off the ground
它让我双脚悬空
I'm hearing what you say but I just can't make a sound
听懂了你的言意我却只能绝望沉默

You tell me that you need me
爱我要我曾是你山盟海誓
Then you go and cut me down, but wait
伤心于你的离去我却只能空虚等待
You tell me that you're sorry
不说你的歉意是那么苍白无力
Didn't think I'd turn around, and say...
可你不会想到我要重新向你致意

It's too late to apologize, it's too late
你说的对不起已是太迟,真的太迟
I said it's too late to apologize, it's too late
我说过现在已是太迟,真的太迟

I'd take another chance, take a fall
我想我还会努力,宁愿再次被你伤害

Take a shot for you
也再给你一次让我接受你的机会
And I need you like a heart needs a beat
我需要你就像我的心要跳动得一次又一次
But it's nothing new
其实这并无新意

I loved you with a fire red
曾经对你炉火样的热情
Now it's turning blue, and you say...
现已变得那么纯青,可你还在迟疑
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
你天使般的道歉对我而言恰似来自天堂的妙音
But I'm afraid...
于是我想

It's too late to apologize, it's too late
对不起你说得太迟,真的太迟
I said it's too late to apologize, it's too late
我说过现在为时太迟,真的太迟

你的道歉来得太迟,真的太迟

It's too late to apologize, yeah
对不起你说得来得太迟,真的太迟
I said it's too late to apologize, yeah-

I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...
让你每句话语留在我的记忆,让我的心向你飞驰

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
很有力度啊,很不错~~~~~~~~~~~

激情
不错~~~~音色和原唱很像,但是感觉力度太重了点

仙来之神

小淘气~

激情
最近经常听这个歌,楼主的声音很好听,就是开头觉得鼻音有点重,总得来说很不错啦

激情
网站给了太多的快乐,顶了

激情
好听, :lol  只是往后听 觉得有点油腻的感觉

激情
唱的不错!!!!加油啊!!!!

激情
这个gound听起来好怪阿。声音不错!

激情
好听= = 我旁边的人问我是哪个歌手翻唱的,哈哈

激情
1、发音不准、、是极其不准、
2、咬字油腔滑调、
3、声音很美、、唱功很不错、、