设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 录了个《Born to die》的Demo~~装深沉不容易啊...... [复制链接]

崂山道士

我宅我基但我不腐~~

激情

Feet don't fail me now   我不再轻易跌倒   

Take me to the finish line   我无暇顾及只要走到终点   

All my heart, it breaks every step that I take   因为我的心,每走一步都会更脆弱。   

But I'm hoping that the gates   可我还是再偷偷希望着   

Walking through the city streets   穿梭于这座城市   

They'll tell me that you're mine   最终你会是属于我的。

Is it by mistake or design?   不知为何身处于此。   

形单影只   

Can you make it feel like home, if I tell yo

I feel so alone on a Friday night   这个周五的晚上,

我u you're mine   如果我说我深爱你,你会结束我的漂泊吗?   

It's like I told you honey   好像我已经问过你了。    

and the road gets tough   有的时候觉得爱太难得所以人生才这么艰难。   

I do

Don't make me sad, don't make me cry   别让我难过,别让我哭泣。   

Sometimes love is not enough

n't know why   让人捉摸不透。   

Keep making me laugh   请让我一直欢笑   

Let's go get high   我们都能让对方开心   

。   

Come and take a walk on the wild side   在荒野

The road is long, we carry on   人生太漫长了,我想你陪着我   

Try to have fun in the meantime   你陪着我,我过的就轻

松漫步   

Let me kiss you hard in the pouring rain   在大雨中热烈地亲吻   

You like your girls insane   你喜欢疯狂的女孩儿,对吧?   

Choose your last words   现在告诉我你最后的答案   

This is the last time   这是最后一次机会了   

Cause you and I, we were born to die   因为无论谁,都终将死心。  

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
还不错哦,有那种感觉

激情
不错 有那个味道啊

激情
挺好听的~斯文~

激情
楼大大好棒~~~这首是我在这里听到最好听的女生版本~~~~小转音好性感的~~~

激情
真好听!!!:支持楼主 lana

激情
好听得很,还装深沉。。嘿嘿。

激情
很有感觉 一直很喜欢打雷姐这首歌..

激情

很有感觉 一直很喜欢打雷姐这首歌..

激情
不错 感觉可以唱的更哀怨一些 哈哈哈哈