设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 还有人在听吗?cry on my shoulder,第一次就感动我的 [复制链接]

激情
If the hero never comes to you如果你的真命天子仍未来到
If you need someone you"re feeling blue如果你情绪低落需要有人陪伴
If you"re away from love and you"re alone如果你离爱遥远,孑然一人
If you call your friends and nobody"s home如果你打电话给朋友却没有一人在家
You can run away but you can"t hide你可以逃开却不可以隐藏
Through a storm and through a lonely night经历了风暴忍受了孤独
Then I show you there"s a destiny我要让你知道每人都有他的命运
The best things in life一生中最美的事
They"re free那就是自由
But if you wanna cry如果你想哭
Cry on my shoulder在我肩上哭泣
If you need someone who cares for you如果你需要关怀你的人
If you"re feeling sad your heart gets colder如果你感到悲伤心渐渐变冷
Yes I show you what real love can do我会让你知道真爱的力量
If your sky is grey oh let me know如果你的天空灰沉沉的,哦,要告诉我
There"s a place in heaven where we"ll go如果你的天空灰沉沉的,哦,要告诉我
If heaven is a million years away如果天堂离我们有百万年远
Oh just call me and I make your day哦,只要来个电话 让我与你相约
When the nights are getting cold and blue当夜变冷变深
When the days are getting hard for you当日子变得艰难
I will always stay here by your side我会一直陪在你身边
I promise you I"ll never hide我向你承诺,我不会躲藏
我其实很想加合声,但无奈机器不行。。。。总之,我会再录的!!1

If you need someone who cares for you如果你需要关怀你的人
If you"re feeling sad your heart gets colder如果你感到悲伤心渐渐变冷
Yes I show you what real love can do我会让你知道真爱的力量
What real love can do真爱的力量
What love can do爱的力量
What love can do爱的力量
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
那些使我伤心的往往不是自己的不幸,而是别人比我们幸福

激情
哇、很护肤的一首歌曲呢~你的音色也是哈!

激情
经典歌曲 不是谁能随便演义的

激情
回复 3# zjtv555

这是在说我唱的不好吧?

激情
真不错耶……看头像还以为是男声翻唱~~~开始唱才知道是女生~~~

激情
好听好听!!继续加油!