设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] KYLE -- HIDING MY HEART [复制链接]

桃源狐仙

Freebee

激情

喜欢安静的唱出歌里的忧伤

Hiding My Heart
藏匿我的真心

阿星

So this is how the story went
所以这就是我的故事
I met someone by accident
我无意间邂逅了你
it blew me away
你让我无法释怀
it blew me away
你让我无法释怀

It was in the darkest of my days
那是我生命里最黑暗的日子
When you took my sorrow and you took my pain
你带走了我的忧伤,带走了我的痛苦
And barried them away, you buried them away
你让那一切不再靠近,你让那一切不再靠近

And I wish I could lay down beside you
我多希望在你身旁安睡
When the day is done
让时间就这么慢慢流逝
And wake up to your face against the morning sun
当我醒来,我在晨光中第一眼看到你的容颜
But like everything I've ever known
但是我很明了
you'll disappear one day
你终有一天要离开
So I'll spend my whole life hiding my heart away
因此我会尽我一生藏匿我的真心

Drop you off at the train station
我在火车站与你道别
And put a kiss on top of your head
在你额上印下至深一吻
I watched you wave
我最后看见你向我挥手
I watched you wave
我最后看见你向我挥手
Then I went on home to my skyscrapers
然后我回到我那冷冷的房间
Neon lights and waiting papers
看着霓虹灯闪烁,看着等待张贴的广告
That I call home
这就是我的家
I call it home
我称之为家

And I wish I could lay down beside you
我多希望在你身旁安睡
让时间就这么慢慢流逝
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
但是我很明了
你终有一天要离开
So I'll spend my whole life hiding my heart away

I woke up feeling heavy hearted
梦醒了,头痛欲裂
I'm going back to where I started
我回到我俩开始的地方
The morning rain
那个清晨细雨霏霏
The morning rain
那个清晨细雨霏霏
And you know I wish that you were here
你知道我多么渴望你还在那
But that same old road that
brought me here
同样的路,同样的旅程,物是人非
It's calling me home
有个声音呼唤我归去
It's calling me home
有个声音呼唤我归去

我多希望在你身旁安睡
让时间就这么慢慢流逝
但是我很明了
你终有一天要离开
I can't spend my whole life hiding my heart away
然而我却无法做到
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
很好听的声音...唱得很好 学习

桃源狐仙

音乐工作室

激情
樓主 太太高产了。。绝对 高产选手 一下子 欧美第一页 都是你的作品。。樓主此曲的演繹非常到位 很少沧桑 悲切。。好聽阿~~
~~~~~
www.blkyt.com 巴洛克咏叹文化演艺集团
四川成都艺术类高考培训中心 成都录音棚  商演策划 婚礼庆典

激情
很好听 阿呆的歌歌词确实很棒

激情
和二楼的翻唱是不一样的感觉!

激情
感觉中国人唱英文歌总有点怪怪的,不过这也许也是一种风格吧~ 支持一下