设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 翻唱Who says   [复制链接]

激情
[i=s] 本帖最后由 wangmeier 于 2011-6-10 18:21 编辑 [/i]

Who saysYou made me insecure   你让我没安全感Told me I wasn’t good enough   你告诉我我不够好
But who are you to judge   可是你有什麼资格批评我呢
When you’re a diamond in the rough   你自己也是未经打磨的钻石
I’m sure you got some things   我知道你一定有才华的
You’d like to change about yourself   你会想改变自己
But when it comes to me   不过如果你问我
I wouldn’t want to be anybody else   我不想作除了自己的任何人

Na na na
I’m no beauty queen   我不是美丽女皇
I’m just beautiful me   我只是美丽的我
Na na na
You’ve got every right   你拥有每个权利
To a beautiful life   去活得漂亮
cmon

Who says   谁说
Who says you’re not perfect   谁说你不完美
Who says you’re not worth it   谁说你不值得
Who says you’re the only one that’s hurting   谁说只有你在伤心
Trust me   相信我
That’s the price of beauty   这就是美丽的代价
Who says you’re not pretty   谁说你不漂亮
Who says you’re not beautiful   谁说你不美丽

It’s such a funny thing   这真的很有趣
How nothing’s funny when it’s you   当所有事和你有关就变得有趣
You tell ‘em what you mean   你告诉他们你是什麼意思
But they keep whiting out the truth     不过他们一直扭曲事实
It’s like a work of art   就像一件艺术品
That never gets to see the light   永远无法面世
Keep you beneath the stars   让你一直在星辰下
Won’t let you touch the sky   不让你触碰天空

Na na na
I’m no beauty queen   我不是美丽女皇
I’m just beautiful me   我只是美丽的我
Na na na
You’ve got every right   你拥有每个权利
To a beautiful life   去活得漂亮
Cmon

Who says you’re not perfect   谁说你不完美
Who says you’re not worth it   谁说你不值得
Who says you’re the only one that’s hurting   谁说只有你在伤心
Trust me   相信我
That’s the price of beauty   这就是美丽的代价
Who says you’re not pretty   谁说你不漂亮
Who says you’re not beautiful   谁说你不美丽

Who says you’re not start potential   谁说你没有巨星潜质
Who says you’re not presidential   谁说你没有当总统的潜能
Who says you can’t be in movies   谁说你不能拍电影
Listen to me, listen to me   听我说,听我说
Who says you don’t pass the test   谁说你不会及格
Who says you can’t be the best   谁说你不能做最好的
Who said, who said   谁说过,   谁说过
Won’t you tell me who said that   你会告诉我谁说过吗
Yeah, oh
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
哇!!好棒啊。很好听啊=v =支持。。
不过,高潮那里怎么了0.0
不是同一时段唱的

激情
回复 2# Corbin粉丝

恩 分开录的呗

激情
很喜欢这首歌!~

激情
我不是真对你的姐姐希望理解,我只想发完早点离开这里。我没有别的意思,不好意思把你贴子定下来了。我帮你顶上去。我的帖子随便了。姐姐唱的太好听了,声音相当专业。高音也非常棒,我经常听你的翻唱。希望。姐姐多多发歌。争取超越欧美嘿嘿支持姐姐支持中国人翻唱欧美歌曲、
偶一直都喜欢这种声音,乐感支持了顶上去
我今天发帖子不是故意要顶你帖子,对不起了、
我只想发完早点走人ca的歌好听唱的太有感觉了
你的歌曲我都会给你顶上去的唱的非常棒姐姐努力了

在仙来居姐姐的声音也是相当好听了。支持了顶你了。
看姐姐的注册时间就是刚来不久吧,一年之后你会很牛的

激情
楼主唱的很好的说,有很多值得我学习的地方呢

激情
回复 6# 旺德福

呵呵 谢谢 一起加油吧~

激情
没人喜欢Selena么?

激情
唱的好棒啊  听着心情很好

激情
回复 9# DSpeaker