设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 最近迷上了need need need need you now>< [复制链接]

激情
很喜歡很喜歡need you now!!
聽了很多遍最後還是忍不住唱了..
希望各位比面小妹聽聽哈
Need You Now   此刻我需要你   Picture perfect memories   记载美好回忆的照片   scattered all around the floor   都散落在地板上   Reaching for the phone   伸手去拿电话   'cause I can't fight it anymore   因为我再也无法抗拒    And I wonder if I ever cross your mind   我想知道我是否偶尔浮现在你的脑海    For me it happens all the time   对我来说这是很经常发生的   It's a quarter after one   已是凌晨一点十五分    I'm all alone and I need you now   我独自一人 此刻我需要你    Said I wouldn't call   说过我不会打电话   but I lost all control and I need you now   但是我失去了控制 此刻我需要你   And I don't know how I can do without   没有你 我无所适从   I just need you now   此刻我只需要你   Another shot of whiskey   又喝了一杯威士忌   can't stop looking at the door   不可遏制地向房门张望   Wishing you'd come sweeping   期待你翩翩而至   in the way you did before   就像以前你做的那样   And I wonder if I ever cross your mind   我想知道我是否曾经浮现在你的脑海   For me it happens all the time   对我来说这是经常发生的   It's a quarter after one   已是凌晨一点十五分   I'm a little drunk and I need you now   我现在微醉 此刻我需要你   Said I wouldn't call   我说过我不会打电话   but I lost all control and I need you now   但是我失去了控制 此刻我需要你   And I don't know how I can do without   没有了你 我无所适从   I just need you now   此刻我只需要你   Guess I'd rather hurt than feel nothing at all   我宁愿遍体鳞伤也不愿麻木不仁   It's a quarter after one   已是凌晨一点十五分   I'm all alone and I need you now   我微醉 此刻我需要你   And I said I wouldn't call   我说过我不会打电话   but I'm a little drunk and I need you now   但是我微醉了 此刻我需要你   And I don't know how I can do without   没有你 我无所适从   I just need you now   此刻我只需要你   I just need you now   此刻我只需要你   Oh baby I need you now   哦,宝贝 此刻我只需要你
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情

听的你唱的我也迷上了此歌曲,旋律灰常动人。加入这首歌曲名单,姐姐唱的很动听,俺喜欢支持支持没事上来偷点好听的歌嘿嘿是最大的乐趣饿了给姐姐加5分前奏好听冒失这是首合唱的歌曲

激情
回复 2# limu521

就是啊..有沒有興趣合唱??

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

好听。。很棒。。嗲的。。嘿嘿  支持了。~

激情
挺好的,能够有男女对唱的话效果肯定会更好。

激情
很好!自己做合音!

激情
唱的不错 顶你啊~

激情
很喜欢的歌~~~~顶一个

激情
不错不错 赶紧挑个男声吧