设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[有和声原版伴奏] Born This Way - Lady Gaga   [复制链接]

激情

It doesn’t matter if you love him, or capital H-I-M
如果你爱他或者是大写字母HIM都是无所谓的
Just put your paws up
只要你举起爪子
’cause you were Born This Way, Baby
因为你生来如此,宝贝
Verse:
节:
My mama told me when i was young
我妈妈在我小时候告诉我
We are all born superstars
我们生来就是巨星
She rolled my hair and put my lipstick on
她把我的头发烫了卷又给我画上了口红
in the glass of her boudoir(法语)
在她的卧室里
There’s nothing wrong with loving who you are
爱你自己没有错
she said, cause he made you perfect, babe
她说,因为他使你完美,宝贝
So hold your head up girl and you’ll go far
因此昂起你的头,女孩,你将走得很远
listen to me when I say
听我说
Chorus:
合唱:
I’m beautiful in my way
在我的路上我很美
’cause god makes no mistakes
因为上帝从不犯错
I’m on the right track baby
我走在正轨上,宝贝
I was born this way
我生来如此
Don’t hide yourself in regret
不要在悔恨中埋没自己
Just love yourself and you’re set
爱你自己你就会成功
我走在正轨上,宝贝
我生来如此
Post-Chorus:
附合唱
ooo there ain’t no other way
哦这里不会有其他的路
baby I was born this way
宝贝我生来如此
baby I was born this way
宝贝我生来如此
ooo there ain’t no other way
哦这里不会有其他的路
baby I was born
宝贝我生来如此
我走在正轨上宝贝
我生来如此
Don’t be a drag - just be a queen
不要做一个讨厌鬼-要做就做皇后
Don’t be a drag - just be a queen
Don’t be!
不要做!
Verse:
节:
Give yourself prudence
对自己要深谋远虑
and love your friends
还要关爱你的朋友
Subway kid, rejoice your truth
在地下铁生活的孩子,为你的诚实而感到高兴
In the religion of the insecure
在不安全的地方
I must be myself, respect my youth
我必须做我自己,尊重我的青春
A different lover is not a sin
换个爱人不是罪过
Believe capital H-I-M (hey hey hey)
相信大写的HIM
I love my life I love this record and
我爱我的生活我爱这张唱片
Mi Amore Vole Fe Yah (love needs faith)
爱需要忠实
Repeat chorus + Post-chorus
重复合唱
Bridge:
连接:
Don’t be a drag, just be a queen
Whether you’re broke or evergreen
不论你是失败了还是永葆青春
You’re black, white, beige, chola descent
不论你是黑种人,白种人,黄种人,
You’re lebanese, you’re orient
不论你是黎巴嫩人,你是东方人
Whether life’s disabilities
无论生活是无力的
Left you outcast, bullied, or teased
使你被抛弃了,被欺负了,或是被嘲笑了
Rejoice and love yourself today
在今天,庆祝并关爱你自己吧
‘Cause baby you were born this way
因为宝贝,你生来如此
No matter gay, straight, or bi,
无论你是男同性恋,非同性恋,或双性恋
Lesbian, transgendered life
女同性恋,还是变性的人生
我走在正轨上,宝贝
I was born to survive
我生为了去拯救
No matter black, white or beige
无论黑皮肤,白皮肤或者黄皮肤
Chola or orient made
西方人或东方人
我走在正轨上,宝贝
I was born to be brave
我生来就有勇气
Repeat Chorus
重复合唱
Outro/Refrain:
过门/副歌:
I was born this way hey!
我生来如此,嘿!
我生来如此,嘿!
我走在正轨上,宝贝
我生来如此,嘿!
我生来如此,嘿!
我生来如此,嘿!
我走在正轨上,宝贝
我生来如此,嘿!

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
只要5个金币吗?好便宜哦!

终身VIP

精力充沛小神龙

激情
先下载了再说,谢谢楼主分享。

激情
好速递D呢~~支持gaga!

激情
这个版本比那两个VIP的好~~~~支持!!!

激情
爱这个伴奏、顶起哦、

激情
hao!!!!see the DNA by born this way!!!!

激情
居然有和声诶。。。。。。。

激情
便宜+高质量,楼主好人!

激情
这首歌很震撼
伴奏不错