设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 试唱 areosmith -- i don't want to miss a thing !!!!!! [复制链接]

激情
我自己知道不好,多批评越狠越好。!!!
I could stay awake just to hear you breathing
  Watch you smile while you are sleeping
  While you ’re far away dreaming
  I could spend my life in this sweet surrender
  I could stay lost in this moment forever
  Every moment spent with you is a moment I treasure

我可以一直醒着,只为了听你的呼吸
  注视着你睡着时的微笑
  当你在遥远的梦乡
  我可以耗尽一生,在我对你甜蜜的屈服中
  我可以在此刻永远的迷失
  与你相处的每一刻,都是我最宝贵的时光

Don ’t want to close my eyes
  I don ’t want to fall asleep
  Cause I ’d miss you baby
  And I don ’t want to miss a thing
  Cause even when I dream of you
  The sweetest dream will never do
  I ’d still miss you baby
  And I don ’t want to miss a thing

不想闭上双眼
  我不想入眠
  因为我想念你
  我什么都不想错过
  因为即使当我梦见你
  哪怕是最甜美的梦中
  我仍然会想念你
  我什么都不想错过

Lying close to you feeling your heart beating
  And I ’m wondering what you ’re dreaming
  Wondering if it ’s me you ’re seeing
  Then I kiss your eyes
  And thank God we ’re together
  I just want to stay with you in this moment forever
  Forever and ever

躺在你身边,感觉你的心跳
  我想知道你正梦见什么
  想知道你看到的是不是我
  于是我吻你的眼睛
  感谢上帝,我们还在一起
  我想永远与你厮守在此刻
  永远,永远……

Cause even when I dream of you
  The sweetest dream will never do

不想闭上双眼
  我不想入眠
  因为我想念你
  我什么都不想错过
  因为即使当我梦见你
  哪怕是最甜美的梦中
  我仍然会想念你
  我什么都不想错过

I don ’t want to miss one smile
  I don ’t want to miss one kiss
  I just want to be with you
  Right here with you, just like this
  I just want to hold you close
  Feel your heart so close to mine
  And just stay here in this moment
  For all the rest of time

我不想错过一个微笑
  我不想错过一个吻
  我只想和你在一起
  就在这里,就像这样
  我只想拥紧你
  感觉你我的心跳如此接近
  就在此时此地
  度过所有剩余的时间

不想闭上双眼
  我不想入眠
  因为我想念你
  我什么都不想错过
  因为即使当我梦见你
  哪怕是最甜美的梦中
  我仍然会想念你
  我什么都不想错过

I don ’t want to miss a thing

不想闭上双眼
  我不想入眠
  我什么都不想错过
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
还是不错的,加强下发音,大嘴的歌唱法上多加一些BLUES就会更有感觉,实际上他们整个乐队也是有点偏BLUES ROCK,还有JOE PERRY的吉他~~~
不错,顶了
再狂野一点

激情
很不错哦~继续努力

激情
谨记了。。。。。。。。。。。。。

激情
能唱这首歌就勇气可嘉~~~LZ加油

激情
楼主真的很有勇气哦,继续加油

激情
还不错,发音再加强点。

激情
支持一下,继续努力,声音再放松一些

激情
支持一下,不错了

激情
勇气可嘉!继续加油!!```