设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 「Ysing翻唱」Teenage Dream - Y Sing ★   [复制链接]

桃源狐仙

everySING

激情

唱歌 对身体好
~~~~~~电音版-

You think I'm pretty without any makeup on   你觉得我不用化妆也很美   
You think I'm funny when I tell the punchline wrong   你认为我把俗语说错的时候很有趣   
I know you get me   我知道你爱上我了   
So I let my walls come down, down   所以我也准备好了   
Before you met me   遇见你之前   
I was a alright but things were kinda heavy   我一直过得很好,但有些事总是很烦   
You brought me to life   你把我带进了新的生活   
Now every February   现在每个二月   
You'll be my Valentine,Valentine   你就是我的情人节   
Let's go all the way tonight   今夜就一同开始走向未来   
No regrets, just love   不后悔,只要彼此相爱   
We can dance, until we die   让我们共舞,直到永远   
You and I, will be young forever   你和我,将永远年轻   
You make me feel like I'm livin' a teenage dream   你让我感觉我生活在年轻时的梦想中   
The way you turn me on   这就是对我爱的体现   
I can't sleep   让我无法入眠   
Let's run away and   让我们一起离开   
Don't ever look back   永不回头   
My heart stops when you look at me   当你看我时,我就好像没有了心跳   
Just one touch   只要一个小小的触摸   
Now baby I believe this is real   我就能相信这是如此真实   
So take a chance and   所以就这样碰碰运气   
We drove to Cali   我们开车到Cali   
And got drunk on the beach   在沙滩上痛快畅饮   
Got a motel and   找一个汽车旅馆   
Built a fort out of sheets   在床上建一个城堡   
I finally found you my missing puzzle piece   最终我找到了我迷失的那一块拼图   
I'm complete   这才是我完整的人生   
Let's go all the way tonight   今夜就一同开始走向未来   
No regrets, just love   不后悔,只要彼此相爱   
We can dance, until we die   让我们共舞,直到永远   
You and I, will be young forever   你和我,将永远年轻   
You make me feel like I'm livin' a teenage dream   你让我感觉我生活在年轻时的梦想中   
The way you turn me on   这就是对我爱的体现   
I can't sleep   让我无法入眠   
Let's run away and   让我们一起离开   
My heart stops when you look at me   当你看我时,我就好像没有了心跳   
Just one touch   只要一个小小的触摸   
Now baby I believe this is real   我就能相信这是如此真实   
So take a chance and   所以就这样碰碰运气   
I'mma get your heart racing in my skin tights jeans   我从我的紧身牛仔裤中感受到了你的心跳   
Be your teenage dream tonight   今晚我就要成你年轻时的梦   
Let you put your hands on me in my skin tight jeans   把你的手放入我的紧身牛仔裤   
Be your teenage dream tonight   今晚我就要成你年轻时的梦   Yoooouuu   你......   
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

everySING

激情
重传了
最近没有金币了  
想哭555
喜欢kate

崂山道士

睡神

激情
唱得挺认真,不过声音有点单薄,加上和声也许会好一点。
更希望听到楼主非电音的版本,加油!

激情
声音有点单薄啊,呵呵

桃源狐仙

everySING

激情
声音单薄是因为气??不足???
请指点。。。。。

天外飞仙

很忙

激情
声音好单薄啊~最好多录几轨啊~但还是不错的~

激情
我最近也在录这首歌  比想象的难度大很多啊 所以至今未出炉。。
鼓励一下楼主 这首歌真不容易唱的。。。

激情
这首歌曲目前只在KTV里面唱过
一口气下来真的很累很累~~~

桃源狐仙

everySING

激情

谢谢~~~~~泪奔~~~
同意~~~ 的确感觉没有想的那样容易~~~~

激情
这歌不易唱,楼主尽力了,个人觉得 I'mma get your heart racing in my skin tights jeans
Be your teenage dream tonight   
Let you put your hands on me in my skin tight jeans   Be your teenage dream tonight   这段不错