设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 新人翻唱《Take A Bow》 [复制链接]

激情
我很喜欢唱英文歌,但是我这是第一次在这里发歌,之前都听过很多人唱TAKE A BOW~
觉得大家都唱得很好
那么我也翻唱一下
唱得不好大家见谅哦~

How about a round of applause
(给你的)掌声如何
A standing ovation  
(我)起来(为你)鼓掌

You look so dumb right now  
你现在看起来有点麻木  
Standing outside my house  
呆站在我家门外  
Trying to apologize  
试著想道歉  
You’re so ugly when you cry  
你哭起来 还真丑  
Please, just cut it out  
行行好 就别再装了  

[Chorus]  
Don’t tell me you’re sorry cuz you’re not  
别说啥对不起 因为你根本没觉得对不起我  
Baby when I know you’re only sorry you got caught  
亲爱的,当我知道你抱歉只是因为你被发现(说谎)
But you put on quite a show  
但你的确演了一出很棒的戏  
You really had me going  
你真的已让我相信
But now it’s time to go  
但现在是离开的时候了
Curtain’s finally closing  
一切终于落幕  
That was quite a show  
那真是一场精彩绝伦的表演
Very entertaining  
娱乐性十足  
But it’s over now  
但现在 什麼都结束了  
Go on and take a bow  
所以,鞠躬答谢吧

Grab your clothes and get gone  
收拾你的衣服 消失在我眼前  
You better hurry up before the sprinklers come on  
你最好在细雨来临前赶快离开
Talkin’ about, girl, I love you, you’re the one  
别再虚情假意的说什麼 女孩, 我爱你,你是我的唯一  
This just looks like the re-run  
这只是像你的表演重新开演
Please, what else is on  
拜托,还有什么新花样

And the award for the best liar goes to you
最佳说谎奖将归你
For makin' me believe
因为你让我相信
That you could be faithful to me
你对我是忠实的
Let's hear your speech
让我们来听听你的演说
oh...

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
楼主声音不错!支持

激情
不错  支持下  加油

激情
謝謝你的支持~我會努力的!!!!

激情
这个翻唱的伴奏挺好哦,唱得也不错,
已有 1 人评分金币 收起 理由
子山居士 -3 复制使用相同文字回复主题

总评分: 金币 -3   查看全部评分

激情
伴奏挺好的。呵呵。唱的还需要努力

激情
楼主换个话筒应该还能好很多~~~~
设备很关键!!!