设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Broken Vow- Josh(歌写的真不是一般的好。) [复制链接]

桃源狐仙

渡劫期

激情
号外!医生哥自己听哭了

我竟然听了3遍才发现是好歌!唉……这个……回家了,连专业精神都退化了。。。。。。

歌词也很美。

还是老歌好啊!经典的什么时候听都是经典。

Broken Vow

tell me his name
i want to know
the way he looks
and where you go
i need to see his face
i need to understand
why you and i came to an end

tell me again
i want to hear
who broke my faith in all these years
who lays with you at night
while i'm here all alone
remembering when i was your own

i'll let you go
i'll let you fly
why do i keep on asking why
i'll let you go
now that i found
a way to keep somehow
more than a broken vow

tell me the words i never said
show me the tears you never shed
give me the touch
the one you promised to be mine
or has it vanished for all time

chorus

i close my eyes
and dream of you and i
and then i realize
there's more to love than only bitterness and lies
i close my eyes

i'd give away my soul
to hold you once again
and never let those moments end

P.S.:我是代我哥发的,歌是他唱的~好多童鞋都以为是楼主我唱的~哈哈哈哈哈哈!我倒是真想有这个天赋……唉,估计上帝老爷爷在创造我的嗓子的时候斗地主输了,心情不太好。(如果他是北方人,也许在打红十也说不定)
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
好好听~!!! 沙发!!!!

很舒服 ~!

桃源狐仙

路人

激情
如同樓主說的 歌詞寫的真好 ~
樓主的哥 歌聲很沉穩 唱這首超搭呀!
心裡感動阿~~

桃源狐仙

包子侠就是我了

激情
T _ T....好感动...好美....淡淡的,好像在娓娓道来一个动人的故事~~好好听!!飙泪ing~
强烈羡慕LZ妹你有这么美嗓的哥~~求交往~~!!

桃源狐仙

渡劫期

激情
好好听~!!! 沙发!!!!

很舒服 ~!
suzan001 发表于 2010-8-13 00:55

恩恩~O(∩_∩)O哈哈~谢谢支持~

激情
很美~~医生滴声音没的说!!灰常适合的感觉!!!赞个!!!

激情
好好听的声音哦~~

桃源狐仙

渡劫期

激情
如同樓主說的 歌詞寫的真好 ~
樓主的哥 歌聲很沉穩 唱這首超搭呀!
心裡感動阿~~
chur096 发表于 2010-8-13 02:38

超搭+1~我也是这么觉得的呢!!O(∩_∩)O哈哈~

激情
josh的歌太难唱,光模仿就没味道,除非有自己的特色~

桃源狐仙

渡劫期

激情
josh的歌太难唱,光模仿就没味道,除非有自己的特色~
ethank 发表于 2010-8-15 16:15

呵呵,他不是原唱