设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] i will survive (神曲...)   [复制链接]

激情
i will survive 神曲...!!!!!!!!!!!
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
At first I was afraid I was petrified 起初我很害怕,不知所措 Kept thinking I could never live without you by my side 一直在想:没有你在身边,我一定活不下去 But then I spent so many nights 但是后来,我花了很多个夜晚 Thinking how you did me wrong 思考你是如何辜负了我 And I grew strong 我变得坚强 And I learn how to get along 学会了独立 And so you're back from outer space 然而,你从外头回到了这里 I just walked in to find you here with that sad look upon your face 我走进来,发现了满脸愁容的你 I should have changed that stupid lock 我早该换门锁 I should have made you leave your key 我早该叫你把钥匙留下 If I'd known for just one second you'd be back to bother me 如果我早知道你会回来骚扰我的话 *Go on now, go walk out the door 走吧!滚到外面去 Just turn around now 请你转身离开 (Cos) You're not welcome anymore 你已经不受欢迎 Weren't you the one who tried to hurt me with goodbye 你就是那个用分手来伤害我的家伙 Did I crumble 难道是我搞砸了? Did you think I'd lay down and die 你以为我会坐以待毙 Oh no, not I, I will survive 哦!不,我会活下去 Oh as long as I know how to love I know I'll stay alive 一旦我学会如何去爱,我就能活下去 I've got all my life to live 我会用一生好好过日子 I've got all my love to give and I'll survive 我会用全部的爱去奉献,我会活下去 I will survive 我会活下去 It took all the strength I had not to fall apart 我用尽全身的力气,不让自己崩溃 Kept trying hard to mend the pieces of my broken heart 努力修补着我心碎的碎片 And I spent oh so many nights 我花了多少个夜晚 Just feeling sorry for myself 为自己感到难过 I used to cry but now I hold my head up high 我曾经哭泣,但现在的我昂首阔步 And you see me somebody new 你可以看到我已脱胎换骨 I'm not that chained up little person still in love with you 我已不是那个还爱着你而被束缚的卑微女子 And so you feel like dropping in 你说想来看我 And just expect me to be free 希望我有空见你 Now I'm saving all my loving for someone who's loving me 如今,我已把全部的爱都留给那个爱我的人

激情
大神,你的歌是一定要顶的。。
你在我心中的终极BOSS地位无人能取代。

激情
好专业,而且很有情景。

激情
真的好专业啊~~~~

激情
确实很专业啊 = =  这首很难度的 感觉

激情
好潇洒啊!前面很有风韵涅!

天外飞仙

【—爷们♂痞子攻—】

激情
哈哈~和谐哥唱这首好有意思,很像黑妈妈们呢~
有味道的呢~~!哈哈
支持咯咯

激情
唱得好听啊,支持一下!

激情
楼主声音好有特点。好好听啊啊啊啊。