设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Lucky -- 不羁之仔&熊猫(OA:Jason Mraz&Colbie Caillat)   [复制链接]

激情
跟仔仔的第一次合作。
我们俩都尽力了,尽管我的假声依然是那么的假。
大家轻拍。

Lucky

Jason Mraz feat Colbie Caillat Lucky lyrics

Do you hear me? I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky oh my, baby I'm trying
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I wait for you I promise you I will

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music, fill the air
I'll put a flower in your hair
And though the breeze is through the trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

Lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情

强力沙发  哈哈哈~=====================
为什么我依稀在熊猫这版lucky里听到了阿杰的风味
哈哈哈
我觉得有青春活力少女的感觉哦
男生也很赞~~

激情
美!!!
亲爱好久没在这发歌了
你俩唱的好  很好听

回复 2# weepclouds
你不是第一个人说的哦
呵呵呵 我会认识熊猫当初也是因为有人说我们声音像~
阿杰 熊猫 傻傻分不清楚~  

崂山道士

懒散皇后

激情
地板地板!!
这歌最近我也在学~~
实在太好听咧~~~

楼上的啊杰:
好像某厕纸说我俩的声音好像的。晕了。
照这逻辑,猫和我的声音也很像咯~~~

激情
地板地板!!
这歌最近我也在学~~
实在太好听咧~~~

楼上的啊杰:
好像某厕纸说我俩的声音好像的。晕了 ...
艾小样儿 发表于 2010-6-30 14:46

对哦 哈哈 樱桃姐姐也说过
那我再加一句
熊猫 阿杰傻傻分不清楚
小样 阿杰傻傻分不清楚

话说还是有几个 朋友 说我声音还像别人 哈哈 我声音太市场了 (不知道怎么说 = =)

崂山道士

懒散皇后

激情
回复 5# kwocenting

刚刚我录那个“披头散发歌”的副歌,发现我的声音某些部分和阿杰真的好像也!!

激情
回复 4# 艾小样儿
大家的声音都合体了,不分你我 哈哈。
但是唱歌我远远没你们好,我还要加油!
http://1938553. 5sing.com/

激情
哥真的看到飞碟了

激情
声音好配。。呵呵。,。。超赞哇

激情
熊猫mm的声音好听好听~~比小阿杰还是要温柔一些,嘿嘿~~
不错的合作,支持一记  :)