设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【littlest things】- 某M凄凉版~~   [复制链接]

天外飞仙

T.Group

激情
先又要谢谢神后期君了!!!大神已经对我声音熟门熟路了哈哈~~

第一次听这歌是暖暖的版本~暖宝宝声音美煞了~~对此歌一见倾心~~以至于一度不能接受原唱...
不过后来也开始逐渐迷上Lily Allen~~迷恋她用异常平静语气讲述一段过往~~听着有种被回忆压抑得很窒息的感觉...
两个版本各有各的美~一个是温暖民谣版~一个是奇特迷离版~~
偶这个就算凄凉版吧。。。
寻寻觅觅冷冷清清凄凄惨惨戚戚~~~

歌词也很美~偶贴粗来~~
Sometimes I find myself sittin' back and reminiscing
Especially when I have to watch other people kissin'
And I remember when you started callin' me your miss's
All the play fightin', all the flirtatious disses
I'd tell you sad stories about my childhood
I dont why I trusted you but I knew that I could
We'd spend the whole weekend lying in our own dirt
I was just so happy in your boxers and your t-shirt

[Chorus]
Dreams, Dreams
Of when we had just started things
Dreams of you and me
It seems, It seems
That I can't shake those memories
I wonder if you have the same dreams too.

The littlest things that take me there
I know it sounds lame but its so true
I know its not right, but it seems unfair
That the things are reminding me of you
Sometimes I wish we could just pretend
Even if for only one weekend
So come on, Tell me
Is this the end?

Drinkin' tea in bed
Watching DVD's
When I discovered all your dirty grotty magazines
You take me out shopping and all we'd buy is trainers
As if we ever needed anything to entertain us
the first time that you introduced me to your friends
and you could tell I was nervous, so you held my hand
when I was feeling down, you made that face you do
no one in the world that could replace you

[Chorus]
Dreams, Dreams
Of when we had just started things
Dreams of me and you
It seems, It seems
That I can't shake those memories
I wonder if you feel the same way too

The littlest things that take me there
I know it sounds lame but its so true
I know its not right, but it seems unfair
That the things remind me of you
Sometimes I wish we could just pretend
Even if for only one weekend
So come on, Tell me
Is this the end?
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情

我占个沙发不过分吧

记得第一次听小暖唱这首歌的时候我都不敢相信是lily的原唱,因为这样的曲子比起lily玩世不恭的唱腔还是更合适小暖的温柔

我一直都说你和小暖是声音上的twins,不过的确这次听到了一点在假声上属于你个人的沙哑,空灵感很强

话说小花痴暖最近出了几首歌我都没好好去听,哎,怪我最近心情乱,即刻补上

激情

超美的沙发!!!回头编辑!------------------------
哭!!!函数你抢了我沙发!!!5555555,我不干啊!!
听demo的时候就一直在loop了,没办法,因为小m的声音太有魅力了,哈哈,死神的效果好棒!好多人说我俩是twins声,听到这句话我会很高兴的哈哈!然而,仔细听过我们的人就能知道区别,还是各有个人的风味,小m这版我也超爱,一直在loop,和歌的意境很相符,体会到了歌词的涵义。通常我们的爱好比较相似,所以都爱这首好歌,哈哈

激情

先占位~~~~~~~~~~--------------------------------------
泪奔,忘记编辑了....

这首歌听起来和小暖的声线特别像啊!要不是有几个音自己改编了一下,真有种不知道听哪个版本的错觉....

天外飞仙

T.Group

激情

回复 2# 三角函数
回函数~我是唱着唱着就哑了。。。
回复 3# britneylee
回暖宝宝~你是春天我是秋天~~
温度相近^^

激情
我剛才看到主頁的時候 就一直刷這裡看看 有機會搶沙發不
結果 = =
我忙了 就晚來了
我也是第一次聽暖偶 版本
你們的版本有各好聽
怎麼說呢... 都愛
哈哈
你們說春天秋天
我不懂了 因為我都沒看過這樣的季節
印尼只有 kemarau(幹季) 還有 hujan(雨季)

M偶 最近的歌都是死神哥哥做的~
呵呵~

天外飞仙

废柴

激情
爪机占…围观Twins声咯= =明天才能听到5555

激情
去ktv和live了超多次都没有录过Orz  lily allen的歌里最爱还是这首了..

mel这个和暖暖的版本相似度超高!! 和声美翻了!! = 3=
是伴奏渣还是你换设备了?O o
真的感觉mel最近唱歌越来越暖了~恋爱了是伐? *wink wink* = 3=
By its very definition, Glee is about opening yourself up to joy.
http://2006566.5sing.com
http://www.YYFC.com/43636/

激情
好厉害的~~    很有感觉

激情
啊 M姐我来了
昨天下午听说要发这个歌我就开始期待了
结果我去睡觉了还没听到TOT
我觉得你们俩声音不一样哦 其实这首我倒觉得不是太像诶
M姐感觉冷清一些 但是一样有味道~
和歌词意境超符合的
ps.看来你的麦真的摔坏了  = =+团购15块会议麦吧 XD