设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Terrified - Katharine McPhee ( Official Instrumental )   [复制链接]

激情

You by the light is the greatest find
In a world full wrong you're the thing that's right
Finally made it through the lonely to the other side
You said it again my heart's in motion
Every word feels like a shooting star
I'm at the edge of my emotions
Watching the shadows burning in the dark
And I'm in love and I'm terrified.
For the first time in the last time in my only life.
This could be good
It's already better than last
And love is worse than knowing
You're holding back
I could be all that you needed
If you let me try
You said it again my hearts in motion
Every word feels like a shooting start
And I'm in love and I'm terrified
For the first time in the last time in my only
I only said it cause I mean it
I only mean cause it's true
So don't you doubt what I've been dreaming
Cause it fills me up and holds me close
Whenever I'm without you
For the first time in the last time in my only life

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

仙来居VIP伴奏区就是坑钱的,大家不要买VIP!
点此进我的5sing翻唱主页

个人新浪微博

激情
我找了好久,真的很期待,谢谢
!!

激情
这首歌超好听 这都有 楼主强大了~~

激情
这首歌真的好好听的~~谢谢分享!下载下来好好练习一下

激情
美偶上听Didi唱了就超喜欢这首,买了。。。

天外飞仙

废柴

激情
谢谢爷爷~买了!
didi比原唱还有味道呢~

激情

啧啧,某些人是不是故意选在过了我可以编辑贴子的时间段后再来仗着职权编辑修改我设的价格也不PM通知说明一下理由呀. 心虚了是吗.我除了伸出中指鄙视某人这种阴劣行为 还能说啥~ 不解释.
仙来居VIP伴奏区就是坑钱的,大家不要买VIP!
点此进我的5sing翻唱主页

个人新浪微博

激情
我也来买了,赖仔

激情
超喜欢~谢谢LZ~!

激情
终于买到啦!!谢谢LZ  这就去唱唱看 哈哈