设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] ●●●●I HAVE NOTHING 完整版 男声翻唱●●●● by ZORRO哥 同学们多多支持啊~~^_^ 晚上好     [复制链接]

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

Share my life
Take me for what I am
Cuz I'll never change
All my colors for you
Take my love
I'll never ask for too much
Just all that you are
And everything that you do
I don't really need to look
Very much farther
I don't wanna go
Where you don't follow
I don't hold it back again
This passion inside
Can't run from myself
Houston Whitney
There's nowhere to hide
Chorus:
Don't make me close one more door
I don't wanna hurt anymore
Stay in my arms if you dare
Must I imagine you there?
Don't walk away from me
I Have Nothing
Nothing
Nothing, if i don't have you (you-oo, you-oo, you)
You see through
Right to the heart of me
You break down my walls
With the strength of your love (mm..)
I never knew
Love like I known it's with you
One I can hold on to
I don't really need to look
Very much farther
I don't wanna go
Where you don't follow
I don't hold it back again
This passion inside
Can't run from myself
There's nowhere to hide
You're the love I remember forever
Repeat Chorus (2X)
Don't you dare walk away from me
I have nothing
Nothing
Nothing, if I don't have you
You, if I don't have you
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
@左罗Zorro  新浪微博集成声卡党  之  左罗哥  

桃源狐仙

包子侠就是我了

激情
沙发~~
左罗哥唱的一向都是高难度的歌啊~~仰望ing~~

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

沙发~~
左罗哥唱的一向都是高难度的歌啊~~仰望ing~~
茶树菇 发表于 2010-2-28 02:15

多谢  茶树菇同学 支持啊..欢迎欢迎~~

激情
你你太厉害 了   我的 梦想就是 把他的歌曲唱好 可现在 自己 还没有 修炼成功 呢  你唱出了 男人 的 味道   最起码 没有失去 男人 翻唱 的 味道 喜欢  感情 也很 投入 啊   声音 还需要 加强 饱满 共鸣 有点不足   不要建议 我说的话 你条件   很有优越 啊 多修炼 几个月 一定 很强的

桃源狐仙

`Reflect

激情

看看看   我们要录得歌好相似哈    我昨天还说准备录这首    现在可以参考参考你的啦  哈哈哈哈~     感觉你声音好厚啊   很好啊!

我感觉我现在唱这首歌  连贯性很不强啊~

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

你你太厉害 了   我的 梦想就是 把他的歌曲唱好 可现在 自己 还没有 修炼成功 呢  你唱出了 男人 的 味道   ...
limu521 发表于 2010-2-28 11:29

多谢 limu同学的 一贯支持哈哈!!!我也一直很关注你的 作品,你说的很有道理啊~我要多家修炼基本功了.
哈哈哈 努力努力 在努力...还有 你多处点新作品..~~期待哦...共勉共勉 ..大家加油~~

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

看看看   我们要录得歌好相似哈    我昨天还说准备录这首    现在可以参考参考你的啦  哈哈哈哈~     感觉你 ...
billlewis 发表于 2010-2-28 11:29

看来好的 作品的 人人都想 尝试..只是 原作比较优秀~~.谢谢关注...期待你的作品..届时一定来仔细倾听~

桃源狐仙

`Reflect

激情
回复 7# zorro66

恩 恩  哈哈~

激情
忘了 在不从以下 你的作品我 也 很关注 啊    不过  感觉 你一次 比一次 要有进步 啊 用说话 的方式 歌唱     不过 你没事 研究研究 把欧美 的唱法混入  唱中文歌曲   逼近 中国人 唱的 是中国歌曲 现在 很少有人 能接受 欧美 啊  嘿嘿   努力 了

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

忘了 在不从以下 你的作品我 也 很关注 啊    不过  感觉 你一次 比一次 要有进步 啊 用说话 的方式 歌唱   ...
limu521 发表于 2010-2-28 12:30

我已经很久不唱 中文歌了...可能觉得自己唱中文歌没有激情和感觉了..更喜欢欧美的