设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Jay Sean - <Maybe> (HBD to Morrison赖^^) [复制链接]

激情

送给Morris的生日礼物. <3 生日快乐!! :DDD
虽然还有12小时才到, 可是我已经按耐不住了. 怕明天万一出门了就来不及了. </3
省略私下解决的n字老套+肉麻但真挚的祝福, 送歌送歌~ ^^

选择了没有伴唱的伴奏才显出我送这份礼物的诚意啊! >.<
好久没有录multi-tracks的东西了...一次过多方便.Orz

p.s. 严重感谢damian不辞劳苦的效果. <3
      还给中间我那几句口白做了好几个版本...chipmunk/robot/8x..
      不过就不一一贴出来了..xD

=======================================

Lyrics:
[Verse 1:]
Beep Beep! oh look now there goes my phone
And once again im just hopin it's a text from you..hmm..
It aint right read ya messages twice, thrice
Four times a night its true
(Everyday I patiently wait)
Feelin like a fool but I do, anyway
(Nothing can feel as sweet and as real)
As knowing I wasn't waiting in vain..

[Chorus:]
maybe its true
I'm caught up on you
Maybe there's a chance that ur stuck on me too
maybe i'm wrong
It's all in my head
Maybe We're Afraid of Words We Both Hadnt Said

[Verse 2:]
I'm always connected online
Hooked on facebook all the time
Hopin you've Checked my profile
Just can't help wondering why,
You play it cool but,
see I'm hopelessly fallin for you,
Every night on the phone and I flirt with you..
and I know that you like it girl
All jokin aside,
What say you and I
Come out and say what we're trying to hide..

[Bridge:]
Like I really want you,
I think I need you,
Baby I miss you,
I'm thinking of you [x2]

[MES'S WISHES!! ^^]

[Chorus]

Maybe Its True I'm Caught Up On You
Maybe There's A Chance that You're Stuck On Me Too
Maybe I'm Wrong, It's All In My Head
Maybe We're Afraid of Words We Both Hadnt Said

[Outro]
Maybe it's true..(Baby I Miss You)
I'm caught up on you
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
沙发我就不让了……

可爱的声音放在轻快的节奏上,有种踏青的感觉

激情
我替morrislai坐沙發.
===================================
這首歌我很喜歡呢~
還被 coco翻唱華語版本~ 兩個我都喜歡.
好舒服哦~也好甜~
聽著聽著就跟著節奏搖了起來~
中間好可愛阿~
真羨慕壽星能收到那麼好的禮物.

雖然不認識,但是最後當然要祝福壽星:"Selamat Ulang Tahun, Selamat Panjang Umur dan Bahagia!!!"

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
哇哈哈哈哈,RJ~~ 来的早不如来的巧哈

激情
不错不错  鼓掌鼓掌  哈哈

很久没听到这么舒服的声音啦

激情
this is a cute song...
很适合你的歌。。 选得不错
still lol at ur brit accent
happy birthday morris!
http://4314828.5sing.com/

激情
哇哈哈哈哈,RJ~~ 来的早不如来的巧哈
三角函数 发表于 2009-10-29 12:04

唉~早知道我就先拿位子然後編輯. 哈哈~
原來我拿到的是板凳阿~
還是你比我快多了~
忘了說damian做的效果真不錯~

激情

現在聽不見~~~~晚點聽~~~
我最近也喜歡上 jay sean 一首歌~
可惜米有伴奏~~

激情
很不错呀~~~~好听好听~~

激情

来晚了,沙发没了,哎,失误~~( 8过是函数抢的,偶没意见哈哈)。

该说的Q上说了哈,谢谢你歌里送上的祝福,不客气,以前偶给你做后期虽然做的不算好,但还是有点成就感嗯,荣幸曾拿过你的作品“开刀”。谢谢你的美美的厚礼啊,不足以用啥美词表达我对这歌的大爱(我也超喜欢李玟翻唱的中文版)呀。
辛苦鸟,还是半夜三更完成的!

唱的很Q。也辛苦domian大人呵呵。
我还得谢谢Mes你冒着被烦的危险帮我传过来那些utube的东东~~顶得上你说的好几顿饭了哈哈~

寿星我也保佑你mid-term考试满分不满分也会No.1爱情美满生活顺心嘿嘿~

Thx so much for ur beautiful present that does make my 20 year-old birthday a great one~~lol~~~

加油!

也谢谢lomuz和kwocenting 的祝福嗯。大家一起好好品尝~~~xD~~~
仙来居VIP伴奏区就是坑钱的,大家不要买VIP!
点此进我的5sing翻唱主页

个人新浪微博