设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 发首前段时间翻的【HOME】.MB版,喜欢的歌~! [复制链接]

激情
五一的时候录的,这首感动无数人的Home,想不起来是什么时候第一次听到,反正很多年了,当初我也是被感动的一塌糊涂。MB的神来之笔,一起再感动一次吧~~ ^_^

歌词及大意 :

Home

Another summer day
Has come and gone away
In Paris or Rome...
But I wanna go home
...uhm Home
那一个巴黎和罗马的夏天,来了又去。而我只想回家,哦……我的家。

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know
也许有许多人会陪伴着我,但我还是觉得孤独。因为我只想回到我的家。你知道吗,我好想念你。

And I've been keeping all the letters
That I wrote to you
Each one a line or two
I'm fine baby, how are you
I would s them but I know that
It's just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that
所有写给你的信我都留着,留着每封信的那一句又一句:“亲爱的我很好,你呢?”我要把这些甜言蜜语都送给你,但我知道这远远不够。我的语言是多么的冰冷而无力。而你,却应该得到比这更多的关怀。

Another aeroplane
another sunny place
I'm lucky I know
But I wanna go home
I got to go home
Let me go home
又一架飞机起飞了,朝着那幸福的方向。我知道我是幸运的,但我还是要回家,回到我的家。

I'm just too far from where you are
I wanna come home
我要回家。我虽然离你很遥远,但我知道你会理解这一切。

And I feel just like I'm living
Someone else's life
It's like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why
You could not come along with me
This was not your dream
But you always believed in me...
我觉得我生活在另外一个人的世界里,就像我过上了另一种生活。当所有都如愿以偿,我也懂得了为什么。你没有陪伴在我身边,也许这并不是你的心愿,但是你总是很相信我……

Another winter day
Has come and gone away
In either Paris or Rome
And I wanna go home
那一个巴黎和罗马的冬天,来了又去。而我只想回家,回家……

And I'm surrounded by
A million people I
I still feel alone
I miss you , you know
尽管我周围有很多人相伴,但我仍然觉得孤独。因为我想回家,你知道的,我想念你。

I've had my run
Baby I’m done
I gotta go home

It'll all be alright
I'll be home tonight
I'm coming back home
我想回家,而我已经起步了,亲爱的,我已经在途中,回家的途中。
我要回家,一切都会好起来的,也许今晚,我就到了。我回来了……
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
没人来听

自沙

激情
声音很好听!!
感情也把握的很好哦!!
支持哦!!

激情
这首歌真的非常能打动人,很温情。。。
lz唱得不错的,能听出投入了真情实感~~吐词如果再自然一些就更好了  :)
支持了!!
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

激情
很完整的翻唱,唱得很自然
就是与原唱太接近了,如果能加一点自己的东西会更好
好作品

激情
谢谢帅哥美女们的点评,还要努力呀~~~

激情
这个版本的
也唱得很好噢
我也很喜欢

激情
这是MB版  比较抒情一点

激情
很喜欢虚化的声音,但有些底气不足。咬字有些不清。

激情
大家要求都蛮高的啊~我还是大力支持一下哈~唱出自己的理解和情感就蛮好了~