设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Imagine Me Without You - Jaci Velasquez [复制链接]

激情
自己很喜欢这首歌
发现这里没有这个伴奏
特此发上来
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
liuzhongzhi + 8 伴奏不错

总评分: 金币 + 8   查看全部评分

激情
我也超级喜欢这个歌....感谢LZ发的伴奏...
先收藏啦...存钱买 嘿嘿

激情
很好停的歌呵呵。一直想下

激情
没有想到这个也有原版的了 太棒的消息了 对我来说  必须收藏它!

激情
我太喜欢这个了  终于找到了  能叫我把歌词贴上来吗?我不是灌水就是想和大家分享!
Jaci Velasquez《Imagine Me Without You》

As long as stars shine down from heaven   
直到星星不再从天堂那样亮丽的闪烁   
And the rivers run into the sea   
直到小溪不再流进大海里   
Til the end of time forever   
直到时间的尽头   
You’re the only love I’ll need   
你是我唯一需要的爱     
In my life you’re all that matters   
在我的生命里, 你是唯一需要关心的   
In my eyes the only truth I see   
在我双眼里, 是唯一的真实   
When my hopes and dreams have shattered   
当我的希望和梦想都碎了   
You’re the one that’s there for me   
你是在我身旁的人     
When I found you I was blessed   
我是那么的幸运, 找到你   
And I will never leave you, I need you   
而我不会离开你, 我需要你     
Imagine me without you   
我不敢想象自己没有你   
I’d be lost and so confused   
我会变的那么失落, 那么的悲伤   
I wouldn’t last a day, I’d be afraid   
我活不了一天, 我会那么的害怕   
Without you there to see me through   
因为你不在我的身边     
我不敢想象自己没有你   
Lord, you know it’s just impossible   
上天, 你知道我不可能活下去的   
Because of you, it’s all brand new   
因为你, 世界是那么的鲜明   
My life is now worthwhile   
我的生命现在值得了   
I can’t imagine me without you   
我不敢想象自己没有你     
When you caught me I was falling   
当我掉落时, 是你抓住了我   
You’re love lifted me back on my feet   
你是让我重新站起来的爱   
It was like you heard me calling   
就像是你听到我在呼唤你   
And you rush to set me free   
而你冲了过来让我自由     
When I found you I was blessed   
我是那么的幸运, 能够找到你   
And I will never leave you, I need you   
我不敢想象自己没有你   
I wouldn’t last a day, I’d be afraid   
Without you there to see me through   
因为你不在我的身边     
我是那么的幸运, 能找到你   
And I will never leave you, I need you oh   
我不敢想象自己没有你   
因为你不在我的身边     
我不敢想象自己没有你     
我爱你. 我真的. 好爱. 好爱.     
可是. 我不能爱.     
不能爱.

激情
很喜欢这首歌啊,不错不错

激情
呵呵,谢谢分享
我也喜欢这首歌

激情
能便宜点吗??????、、

激情
Thank you very much.  That's a really great song :)  :)

禁止访问

舞show

激情
这个前奏就有太多瑕疵~~~