设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 我的第一帖~Lily Allen的,the fear~ [复制链接]

激情
今天刚学的歌~最近才接触到lily allen,蛮喜欢的~她蛮有自己的风格~
      这歌的歌词,也不错,够直白~贴切~
      至于我所唱的,就随意吧。。。。这歌我觉得不算太好唱,所以有很多地方唱的不准。。。。再加上嗓子的不适。。。。嗯。。。

之前也在此地潜水不少时间了,知道里面高手如云~所以,让批评+不屑来的更猛烈些吧。。。。。—_—大家尽量留言~

want to be rich and I want lots of money
我想要变得富有 想要数不清的钞票
I don't care about clever I don't care about funny
我才不管自己是否聪明 才不管这是否有趣
I want loads of clothes and want loads of diamonds
我想要一大堆的漂亮衣裳 还有数不清的钻石
I heard people die while they are trying to find them
我听说有很多人为了得到这些东西而丢了性命

I'll take my clothes off and it will be shameless
我会把衣服脱掉 这一点也不难为情
Cuz everyone knows that's how you get famous
因为大家都知道只有这样你才能出名
I'll look at the sun and I'll look in the mirror
我会注视着太阳 会照照镜子
I'm on the right track yeah I'm on to a winner
我的道路是正确的 我将成为胜利者

[Chorus]
I don't know what's right and what's real anymore
我已经不知道什么才是正确什么才是真实
I don't know how I'm meant to feel anymore
我已经不知道该如何去感受
When do you think it will all become clear
到底要到什么时候才能弄清楚
Cuz I'm being taken over by The Fear
因为我的内心已被恐惧所占据

Life's about film stars and less about mothers
生活的焦点是属于电影明星的 很少会属于亲情
it's all about fast cars and cussing each other
生活到处都是华丽的跑车还有互相诅咒对方
But it doesn't matter cause I'm packing plastic
但这都无关紧要因为我有一大叠信用卡
and that's what makes my life so fxcking fantastic
所以我的生活才会他X的如此绚丽

And I am a weapon of massive consumption
我是一把极耗弹药的武器
and it's not my fault it's how I'm program to function
这不是我的错 我就是如此运作
I'll look at the sun and I'll look in the mirror
我会注视着太阳 会照照镜子
I'm on the right track yeah we're onto a winner
我的道路是正确的 我们将成为胜利者

[Chorus]
I don't know what's right and what's real anymore
I don't know how I'm meant to feel anymore
When do you think it will all become clear
Cuz I'm being taken over by The Fear

[Bridge]
Forget about guns and forget ammunition
忘掉那些枪支 忘掉那些弹药
Cause I'm killing them all on my own little mission
因为我已在独自执行任务时把他们全部杀掉
Now I'm not a saint but I'm not a sinner
我既不是圣贤也不是罪人
Now everything is cool as long as I'm getting thinner
只要我能保持身材其他一切都不重要

[Chorus]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
已有 1 人评分金币 收起 理由
wooohu + 8 good

总评分: 金币 + 8   查看全部评分

天外飞仙

懿。少年

激情
唱的牛逼!!!!!!!!!!!挺你!!!!!!!!!!!

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

唱的很好喔!!如果能把效果再做做就更美了~~!!!!!

激情
加油,唱得真不错!

激情
5555~~我那个激动哇~~
虽然说这歌忙了有一会儿,但并不觉得唱的好。。。

嗯~嗯~一定加油!

激情
别骂我,唱功很一般,但发音相当好!

激情
很不错了,没LILY的口音了,听着一般般了所以

天外飞仙

【—爷们♂痞子攻—】

激情
支持。。。。。。很有味道的。。。。。。。。。。。

激情
不错。。挺亲切的听着。。朦胧

激情
很有那种感觉,英文也很好嘛~~