设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Mariah Carey - I Stay In Love by RJ 請大家支持一下謝謝. [复制链接]

激情

大家好,我又發歌了.
最近我愛上了這首歌,只是因為考試所以沒時間去錄這首歌.

那現在考試已結束我也正在放假,所以我就試唱這首超級高難度的歌.
不過這首歌我唱得不太好,高音不敢唱出來,有點收,怕會吵到房東.
所以聽起來還是不夠好.
不好意思.
之前因為很多人留言說:"echo太大了"
所以這一次我把echo縮小了.
不知道如何...

之後希望你們會喜歡.
還是那老句話,記得要留言/回覆哦.
不管是說好聽還是難聽我都可以接受.
為了要求進步.

謝謝.

若有空,可以来听听:
If I were a Boy
I Hate This Part
Only Lonely
Bleeding Love
L-O-V-E
When You Told Me You Loved Me
My All (Remix)
Various Artists - Just Stand Up (To Cancer)
One Night Only - Jennifer Hudson
Back To Basics - CA

歌詞:
"I Stay In Love"

Oh baby
Baby, I stay in love with you

Dying inside 'cause I can't stand it
Make or break up
Can't take this madness
We don't even really know why
All I know is baby
I try and try so hard
To keep our love alive

If you don't know me at this point
Then I highly doubt you ever will
I really need you to give me
That unconditional love I used to feel
It's a mistake if we just erase it
From our hearts and minds and I know

[Chorus:]
We said let go
But I kept on hanging on
Inside I know it's over
You're really gone
It's killing me
'cause there ain't nothing
That I can do
And I keep on telling myself
That you'll come back around
And I try to front like "Oh well"
Each time you let me down
See I can't get over you now
No matter what I do
But baby, baby
I stay in love with you

Na na na na na na na na na

It cuts so deep
It hurts down to my soul
My friends tell me
I ain't the same no more
We still need each other
When we stumble and fall
How we gonna act
Like what we had
Ain't nothin' at all now

Hey, what I wanna do is
Ride shotgun next to you
With the top down like we used to
Hit the block
Proud in the SUV
We both know our heart is breaking
Can we learn from our mistakes
I can't last one moment alone
Now go I know

[Chorus x2]

I stay in love
Love
Oh, I stay in love.
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
呵呵~~ 你唱得不錯喔~
如果是我,管那個房東 XD 要唱就唱嘛 ~ hehe =P
echo 少了喔,哈哈,所以聽你聲音清一點~
不過開始的伴奏beat 很重~ 你的 vox 音軌被蓋過點點~
後段,開始激的地方 (2:30 分左右) 有用多點力那段,真的不錯~
跟你說的一樣~ 還有點收的感覺 hehe~
加油 ~~~ support *~

激情
2# Suzy
謝謝你來收聽. 我還是不敢唱太大聲因為人家都在睡午覺的.哈哈哈.沒辦法.

激情
我觉得你英文发音很棒。

激情
来了
很不錯!你後面用勁唱的高音.很強喔!掌握還不夠好.
前面太輕了點呢.總體很不錯的 加油加油
喜欢R&B和Hiphop欢迎交流!!My MSN:lilmibro@msn.cn 美瞳'日系手机专卖

激情
4# boboray
謝謝.謝謝.

激情
5# lilmibro
謝謝你來收聽.
(你後面用勁唱的高音.很強喔!掌握還不夠好.) =>Hehehe... 本人還在練習.從來沒唱過起伏那麼大的歌,所以難免會掌握的不夠好.不過很謝謝你一次一次的鼓勵.我會繼續加油的.
(前面太輕了點呢.總體很不錯的 加油加油)我也覺得好像有點太輕了.Hmm.好的,有時間的話會再去修改不夠好的地方.謝謝謝謝.

天外飞仙

克莱伯公爵

激情
有几处惊艳的地方,歌曲难度还是大了些

有德尊者

水晶盒里的小精灵

激情
女生能唱这首都是很值得鼓励的
因为这个歌的确有难度。
JJ是一口气的吧,可是尝试分开录哦~

天外飞仙

喵``喵`