设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √The Sore Feet Song (虫师的OP) - 逐鹿人 [复制链接]

激情
其实是一个日本动画片的片头曲
《虫师》的OP
不过演唱者是爱尔兰人,就发这里吧
伴奏是自己做的midi

The Sore Feet Song
歌:Ally Kerr
作词:Ally Kerr
作曲:増田俊郎
编曲:増田俊郎

I walked ten thousand miles, ten thousands miles to see you
And every gasp of breath, I grabbed it just to find you
I climbed up every hill to get to you
I wandered ancient lands to hold just you

And every single step of the way, I paid
Every single night and day I searched for you
Through sand storms and hazy dawns I reached for you

I stole ten thousands pounds, ten thousand pounds to see you
I robbed convenience soters coz I thought they’d make it easier
I lived off rats and toads and I starved for you
I fought off giant bears and I killed them too

And every single step of the way, I paid
Every single night and day I searched for you
Through sand storms and hazy dawns I reached for you
I’m tired and I’m weak but I’m strong for you
I want to go home but my love gets me through

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
没有听过这首歌,但感觉还不错~~~~~~~
伴奏&和声都很棒,非常喜欢你的声音~~~~~~~~

激情
只能说这首歌听得狠狠滴有感觉,我也听过到MUSHIHI的原唱(男版),LZ唱地不差于原唱啊,而且伴奏是自己做的,可以唱出自己的style. 另外一赞的是,LZ的发音N好呢..=v=+

仙来版主

仙來復活!

激情

版主勋章

女声的
虫师。。。按说该发日韩区吧。。。咳。。。当我啥都没说。。。
LZ声音很特别啊 很irish 这是什么形容 = =|||||||||
虫师真是好片
LZ把伴奏也共享个吧 嘻嘻

激情
对啊..这个伴奏我好想拿哦..呵呵.●oo

天外飞仙

越山跨海

激情
我孤陋寡闻啊,这么好的歌曲,第一次听。
楼主做的MIDI啊,和音也很好听,舒服,听了N遍了,强烈支持!

激情
上一楼的朋友,,妳去看看<虫师>这动画,就知道这原唱Ally kerr唱得很好听...而且动画也很好听.
绿绿的感觉,灰常好.\("▔□▔)/

仙来版主

仙來復活!

激情

版主勋章

原帖由 Norshland 于 2007-3-22 16:28 发表
上一楼的朋友,,妳去看看<虫师>这动画,就知道这原唱Ally kerr唱得很好听...而且动画也很好听.
绿绿的感觉,灰常好.\("▔□▔)/

咳 放个原唱...http://www.15150.com/ghtml/2007-01-21/445108.shtml

伴奏做得真好...真好...回荡...

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
恩,偶看了这部动画,所以也听过这首主题曲,虽然是日本动画,八过歌却是西洋人唱的,活活~~~其实日本动画里不少OP或者EP都是老外唱的英文歌,八过这里翻的人比较少而已,估计还是伴奏不好弄吧?LZ的MIDI伴奏做的真不错,很象吉他版的原版伴奏了~~声音也很不错,非常纯净,很适合这首清新庸懒的曲风~~~支持新人ING~~
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/

激情
已经把女声版的伴奏发给Jalam 了~
不过最近机子rp,男声原调的伴奏过两天再发。。。