设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √第一次在这个区发贴,请大家多多支持哦~sissel的sissel的 Should It Matter~ [复制链接]

天外飞仙

真的很。。。。。。笨

激情
`~

~~~

~`~ ^_^

速度郁闷的话有下面的链接哦~~~
tom的链接
5sing的链接
163888的链接

I look at you
Please don’t walk away
I see you’re about to
There is just something
I’d really like to say
So please don’t walk away

I know that you’re there
Still you pretend you’re not
Yes I know it hurts
I have also felt the pain

So should it matter
What I do or what I’ve done
As long as in my heart
You’re still the only one
I hear you say it
But I don’t think you understand
I can be trusted now, I swear to you I can

It’s been a year
A memory from my past
I know what I did wrong
I wish to change
Just to make it last
But I guess it’s been to long
Easy to move on
To forget about it all
Is that what you do, hoping I will be gone

But I don’t think you understand
I can be trusted now, I swear to you I can
If you got to know me again
Maybe then - maybe then
We could see what we should do
But that’s all up to you
I’ll be waiting for you

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

有德尊者

Ja$h家の猪

激情
呵呵。。偶稀饭的歌哈。。沙发沙发。。

激情
这歌真好听
听了让人好安静....
好听 真的很好听 收藏了!

天外飞仙

齐天乐圣

激情
很经典啊,楼主唱的也很好啊,加油啊

天外飞仙

真的很。。。。。。笨

激情
原帖由 我是你快乐的鱼 于 2007-2-27 19:13 发表
呵呵。。偶稀饭的歌哈。。沙发沙发。。

嘿嘿,沙发舒服吧?~~

原帖由 三三得九 于 2007-2-28 03:16 发表
这歌真好听
听了让人好安静....
好听 真的很好听 收藏了!

谢谢哦~~我也是特别喜欢这歌才唱的呢~~~

原帖由 andreabee 于 2007-2-28 11:11 发表
很经典啊,楼主唱的也很好啊,加油啊

谢谢,我会努力的哦~~~

激情
我也好想要这首歌的伴奏哦,lz用的是消音的版本吗?
唱得不错哦,支持一下~~~~~~~

天外飞仙

真的很。。。。。。笨

激情
原帖由 azurelucid 于 2007-3-1 01:10 发表
我也好想要这首歌的伴奏哦,lz用的是消音的版本吗?
唱得不错哦,支持一下~~~~~~~

谢谢支持哦~~~是消音滴~~~
貌似论坛上有人做过伴奏吧?好想要~~

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

呵呵,宝宝比赛的歌~~~

偶也稀饭SISSEL的声音,太舒服了~~

兔子唱得也不错哈

有德尊者

黑帮一混儿---DEDE之罗德

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

哎。。你看。。着区的我都好下来呢。。哈哈

天外飞仙

真的很。。。。。。笨

激情
原帖由 美国甜心 于 2007-3-2 13:41 发表
呵呵,宝宝比赛的歌~~~

偶也稀饭SISSEL的声音,太舒服了~~

兔子唱得也不错哈

谢谢哦~~
宝宝比赛的那个偶听了呢~~好想要那个伴奏瓦~~hoho~~

原帖由 罗德里戈 于 2007-3-2 19:00 发表
哎。。你看。。着区的我都好下来呢。。哈哈

辛苦了哈~~偶把那几个都发到你邮箱里面去~把它塞满~hoho~~