设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √很拉丁的舞曲dance with me~找不到原唱~!所以乱唱~!没做效果~!来听听原生态唱腔吧`!HOHO~! [复制链接]

激情
找不到原唱!所以就乱唱鸟~!呵呵`!也没做效果~!也做不好效果~!所一弄上来 希望有那为大仙们能帮忙做下效果呵呵~!还有哪位有这个歌的原唱的给我呀~!`呵呵 不要鸟语版的听不懂  要英语版本的呵呵`!谢谢了
Oh put your hand in mine
Promise I'll take my time
We'll dance from head to toe
I can dance fast or slow
Baby look into my eyes
Let the music hypnotize
Let our bodies synchronize
When we're dancing you'll be mine

So baby when we hit the floor
You'll be asking for more
Let's make love and dance the night away

Oh come and dance with me, my baby
Let's dance, do it, go crazy
The night is young and so are we
Let's make love and dance the night away

Oh when it comes to dancing
I know how to move
When it comes to passion
I know just what to do
I feel the music inside
I feel like I am alive
Pretend I was right
Let's make love

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
已有 1 人评分金币 收起 理由
美国甜心 + 4 歌唱的很有激情。。加油~~~

总评分: 金币 + 4   查看全部评分

唱烁の预言~~~~~

激情
没听过这首歌呢 不过楼主唱的很好啊 而且没加效果 ~强~一听楼主唱这歌就喜欢这歌了~
就把LZ的当原唱了噶~哈哈 ~

激情

`!!

呵呵`!这个歌是昨天半夜在仙来乱找找到的伴奏呢~!觉得很好听呀所以下下来了 但到处都没找到原唱只找到个不知哪国语言的版本音质差的不行了都听不清楚呀~!所以就自己发挥了呵呵 ~! 现学现买一下呀`!哈哈 希望大家点评一下啦~!
唱烁の预言~~~~~

桃源狐仙

冰之炼金术师

激情
你有实力可以创新的,加油

禁止发言

熊猫毛毛

激情
曲子是你自己写的么真是才女啊  期待与你的合作

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

这首英文版的原唱俺有的,MM可以问我要哈。。。

是Debelah Morgan的版本我的是。。

嘿嘿,没听过原唱就能自己吼出来的说,好强的MM~

和原唱还有些地方蛮像的呢。。就是开头可以再修饰下会更棒

另外MM的歌词好像少贴了一段,哈哈,帮你补上

(Chorus)
Oh come and dance with me, my baby
Let's dance, till we go crazy
The night is young and so are we

(Verse 1)
What I really wanna do
Is just dance with you
And feel your body tight
Show ya how to do it right
I can show you every move
Each step will feel so fine
One dance and you'll be mine

(Chorus)

(Verse 2)
Oh put your hand in mine
Promise I'll take my time
We'll dance from head to toe
I can dance fast or slow
Baby look into my eyes
Let the music hypnotize
Let our bodies synchronize
One dance and you'll be mine

(Chorus)

(Bridge)
Oh when it comes to dancin'
I know how to move
When it comes to passion
I feel the music inside
I feel like I am alive
The tempo is right
Let's make love

(Chorus)

Oh come and dance
Let's dance
The night

(Chorus)X 4

激情

回复 #6 美国甜心 的帖子

呵呵 ~谢谢老大的鼓励呀~!! 歌词我只学了一段因为不知道第一段怎么唱的~呵呵 因为第二段后面有个和声就跟着唱了~!
但是不关怎么样还是要严重感谢一下斑竹金币的赏赐呀~!!!呵呵谢谢~!:hug: :hug:
唱烁の预言~~~~~

激情

回复 #5 miaojunjuju 的帖子

这位大哥真是过奖了~!我那有这个能力自己写曲字呀~!我只是跟着歌曲的和旋和一些和声大概拼出来的感觉来唱的~!呵呵 !! 不过还是要谢谢你的捧场呀~!!也期待与你的合作呢`!!呵呵~!
唱烁の预言~~~~~

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
米听过原唱就能唱成这样?!我惊!
其实声音一出来我就已经惊了~好高亢嘹亮的声音~非常振奋人心!
MM的乐感好强!强烈佩服一个!
没什么说的了~非常棒!!

桃源狐仙

冰之炼金术师

激情
LZ你还在啊,刚做完设计,前面缓冲慢,现在完整地听了下你的歌,觉得你需要包装