设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] This masquerade - carpenters(新人唱老歌) [复制链接]

激情

我是新来的..

听到这首歌,就超级喜欢,听了几遍就找伴奏唱了,直接开声卡效果一个音轨录的,没做任何后期(因为本人超级懒),只是单纯的喜欢,就在一个夜深人静的夜晚(声音很压抑)随便录了下,娱乐下,.本人英文水平超级有限..嘿嘿....大家多包涵啊....

不要伤害我幼小的心灵,..不过欢迎大家提宝贵的意见..我会努力..

Are we really happy with this lonely game we play,
Looking for the right words to say?
Searching but not finding -- understanding anyway,
We're lost in this masquerade.

Both afraid to say we're just too far away
From being close together from the start.
We try to talk it over, but the words got in the way
We're lost inside this lonely game we play.

Thoughts of leaving disappear each time I see your eyes,
And no matter how hard I try
To understand the reason why we carry on this way
We're lost in this masquerade.

We try to talk it over, but the words got in the way
We're lost inside this lonely game we play.

We're lost in a masquerade.
And we're lost in a masquerade.

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
0_0
超級有特色的嗓音!!
有點慵懶的,聽起來好舒服噢!!
支持><嘎嘎~

激情
哇..第一个回复我的哦...感动感动,超级感动啊....

激情
就这样沉了吗?大家都不太热情啊..大过年的...给大家拜个年吧..

激情
不错哦,
很庸懒的嗓音,
但是英文不是很准哦,
要是再注意下就更好了。

激情
这庸懒劲儿。。。
超有感觉。。。。。。
英语也是满标准的!
期待楼主的新作!!!!

激情
我准备尝试下唱下Joe的I Wanna Know
很喜欢这首歌

激情
嗓音真的很有特点  但英文咬字需提高

sonia_azhi 该用户已被删除
音色很好听啊~~~~~~~~~
加油加油!!!

激情
斑竹的声音很有特点,适合唱乡村风格!!