设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √COMPLICATED [复制链接]

激情
Uh Huh Life's like this
Uh Huh Uh Huh
That's the way it is

Cause life's like this
Uh Huh Uh Huh
That's the way it is

Chill out
What you yelling for?
Lay back
It's all been done before
And if you could only let it be
You will see

I like you the way you are
When we're driving in your car
And you're talking to me one-on-one
But you become

Somebody else round everyone else
Watching your back
Like you can't relax
You trying to be cool
You look like a fool to me
Tell me

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else
Gets me frusterated
Life's like this you
You fall and you crawl and you break and you take what you get
And you turning into
Honestly, you promised me
I'm never gonna find you fake it
No no no

You come over unannounced
Dressed up like you're something else
Where you are and where it's at you see
You're making me
Laugh out
When you strike a pose
Take off
All your preppy clothes
You know
You're not fooling anyone
When you become

No no no (no no no)
No no (no no no)
No no (no no no)
No no

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
LZ也很稀饭翻女生的歌,连着几个帖子都是女歌男唱啊~~~不过偶觉得LZ的声音不太适合翻女生的歌,特别是可爱型的。。。还是多尝试下成熟男生的歌吧~~~LZ的声线条件还不错~~~只要找到合适的歌就OK了~~~个人感觉LZ可以尝试下MAROON 5的歌~~~支持新人先~~
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/

激情
喜欢喜欢啊
唱得不错,小顶一下.

激情
哈哈,这个歌也非常好哦。加油支持。。。

激情
谢谢各位的支持和厚爱  对你们提出的建议我会很好的采纳的 只是本人对自己的声线 不是很有自信拉  哈哈 大家一起努力了

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
我严重同意珍珍的话啦~你的不自信来源于你没有找到合适自己的歌路,当然我很支持要唱自己喜欢的歌就好,但是不仿多方尝试~多试试男声的歌~找到适合自己的声线的歌你就会自信满满的啦~~哈哈
比如这首,虽然音准节奏都挺好,但是由于女声KEY高,男的只能低8度唱,声音不在自己最漂亮的那个音区,感觉就比较压抑了,情绪也不能很HIGH~所以~要多方尝试哟~
你声线很棒的,是有磁性的那种成熟男人的声线~~要自信~~加油

激情

女歌男唱。。。

不是容易的事情哦。。。。。。
女人难唱。。呵呵。。。

激情
一向很佩服这类女歌男唱的人
强悍!~!

激情
HEHE~最近一直听到女歌男唱~不一样的感觉的