设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 最新我唱的男生版HURT,宝贝们进来听哦!~~ [复制链接]

激情
Hurt

Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were, but I walked away
If only I knew what I know today
Ooh, ooh

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there

Ohh I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to these rules

Would you tell me I was wrong?
Would you help understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back

Ohh I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself, ohh

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
Ooh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time

I'm sorry for blaming you
And I've hurt myself by hurting you

by bluemary

歌词有些小错,总的自己还比较喜欢啦,大家不知道喜欢不喜欢呢
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

普通VIP

逍遥派右护法

激情
如果没有听过愿唱
还真不知道是CA的歌
楼主唱的很好
是不是一次录成的哈哈
有一种法国 film nior的感觉

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
怎么一开始听见一个女人说"没用"?
总体8错哦!尤其第一段的FELLING很好捏!副歌开始感觉声音状态有点懒,且有个别音准稍有欠缺~~
最近好多人唱这个啊~
PP快来听啊,你的最爱~哈哈~

桃源狐仙

◆B.fame.F◆剩剩

激情
嗯,球球我来了~~~ 偶罪稀饭的歌之一~~~

哇,混响不错的`~ 节奏ms有点问题哈~~! 赋歌好像没有放开,特别是第一段~,ms可以再扬一些。

感觉还是很到位的`~最后好像有点问题`~ ,加油
CHRISTINA~~!!!粉丝群30179504

激情
这么快就滑下来拉??我顶啊
谢谢楼上三位大人的指引,我会继续努力的
开头那一句没用是宿舍一 女的乱吼的,不是对我吼的哈哈

天外飞仙

◆B.fame.F◆一哥

激情
恕我直言,LZ的音准和节奏两方面还需要下下功夫,很多转音一唱就跑调了,还有许多地方吐字也好不大清楚。
感觉干声录完后没有做降噪处理吧?开头杂音很多。

激情
楼主的这首歌唱的还可以,我也唱过啊,不过,我还是喜欢现场唱这首歌!!!!!

激情
楼主的这首歌唱的还可以,我也唱过啊,不过,我还是喜欢现场唱这首歌!!!!!