设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱]James Blunt-HIGH 有点恶搞.... [复制链接]

激情
Beautiful dawn
Lights up the shore for me.
There is nothing else in the world,
I'd rather wake up and see (with you).
I'm just chasing time again.
Thought I would die a lonely man, in endless night.

But now I'm high; running wild among all the stars above.
Sometimes it's hard to believe you remember me.

Melt with the stars again.
Do you remember the day when my journey began?
Will you remember the end (of time)?
You're just blowing my mind again.
Thought I was born to endless night, until you shine.

High; running wild among all the stars above.
Sometimes it's hard to believe you remember me.

Will you be my shoulder when I'm grey and older?
Promise me tomorrow starts with you,
Getting high; running wild among all the stars above.
Sometimes it's hard to believe you remember me

High; running wild among all the stars above.
Sometimes it's hard to believe you remember me

不会读英文,一句一句接的....

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-10-29 at 01:26 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

找医院(这样会比较好记吧 ...

激情
哈哈  喜欢楼主的名字哦   猜火车~!。。。
伊万超帅  嘿
呵呵    不过唱歌还要加油了哈
支持  顶一个

崂山道士

\(^o^)/

激情
我很想知道副歌的地方楼主是用哪里发音的。。。

激情
鼻音和假音,我唱着像是从后脑勺出来的.哈哈...

激情
厉害~~厉害~~~
我觉得唱得很有感情~~~就是细节方面需要注意~~~

很厉害~~~佩服~佩服~~

我一直想唱这歌的~~~~
可是高潮假声唱起来太做作~~~

天外飞仙

游戏结束~``

激情
哟,火车的英文歌
顶一记~

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

呵呵...火车的发声还真独特..

本人还是非常喜欢的呢..

其他先不说了.支持首次来欧美区哦~~~以后还要常来啊

激情
楼主真的

不会读英文。。。?

wudialien 该用户已被删除

呵呵

很期待楼主翻唱you're beautiful啊

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

Umpm_image哟~~之前看到了 但一直没进来听~~
Sn0D_image不是呀~~我觉得唱的蛮好听的 。。。喜欢唱的假声哈~~
不过不太喜欢“th”的发音。。。
EkS9_image 现在是用开的小小的音量来听的那明天晚上再 听清楚点。。