设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[欧美飙歌] - Stand - adell(5期欧美女声擂主)   [复制链接]

桃源狐仙

◆◇小啊◇◆

激情
[center]好像每次翻唱的时候都会有小差错,这次MS是混缩上的失误???
老感觉有点慢拍???
不管了不管了啊啊啊yfK6_image
暑假没翻唱我已经够内疚了,这次一定要拿点东西孝敬自己。哇哈哈哈,这个翻唱起来真轻松啊,伴奏包全。俺稀饭。哇卡卡。
我高一了,以后就是高中生了RFP0_image,时间也紧了,仙来也紧了。GvuN_image不过,我会一如既往地支持下去的。恩恩~`KgOo_image[/center]

噢噢哦~`今天我把终极完整版给传上来咧~``噢噢噢。庆祝一下。运气超好,一扁OK。谢谢大家猛烈地支持。
谢谢谢谢。
三鞠躬
vVFI_image

Walk in a corner shop
See a shoplifting cop
See the old lady with a gun
See the hero try 2 run
Nothing's what it seems, I mean
It's not all dirty, but it's not all clean
There's children paying bills
There's monks buying thrills
There's pride for sale in magazines
There's pills for rent 2 make u clean
Marvin Gaye, there's no brother, brother
Woody Guthrie's land can't feed Mother

Mothers weep, children sleep
So much violence ends in silence
It's a shame there's no one 2 blame
For all the pain that life brings
If u will just take me It might just complete me
And together we can make a stand

A waitress brings me lunch
We meet but do not touch
On TV, D.C. is selling lies
While in the corner, King's dream dies
Go 2 the counter, pay for me and my friend
A homeless man pulls out a roll, says it's on him
The mayor has no cash
He said he spent it on hookers and hash

So much violence ends in silence
It's a shame there's no one 2 blame
For all the pain that life brings
If u will just take me It might just complete me
And together we can make a stand

U will love me, I will love u

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-11-18 at 15:35 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

大家嗨皮~~翻唱主页~:
http://1707281.5唱.com/
http://1682244.分贝.com0

有德尊者

Ja$h家の猪

激情
我貌似素沙发哈...稀饭的歌...MM吼的也满好...加油哈...

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

太那个啥了~~
好省略~`哈哈哈只有两段主音部分~~~
不过唱的好好~~
很喜欢mm唱 的喔~~带有一片前途!!!挖卡卡~~
恩恩~~ms节奏有点对不准~~ 应该是混缩产生的问题的~~

天外飞仙

★MP·T★~布莱恩特~

激情
mm才上高一啊!!!!!超级潜力股!!!!!唱的也这么好听的!!!
俺强力支持!!!!

天外飞仙

BALABALA~~~

激情
额。。。这声线。。。真强。。真不敢相信出自初三mm
又仔细听了vv的歌。。。
崇拜

天外飞仙

喵``喵`

激情
我一直很喜欢 adell  唱avril的超棒
没想到唱这歌 也超有感觉啊
发音 好听 哈哈~~
把效果好好的再做下

天外飞仙

克莱伯公爵

激情

~

才才才才~~~~高一啊Sn0D_image

Jazz的颤音,真TM性感

唉,色哥哥我老矣confused_s

桃源狐仙

◆◇小啊◇◆

激情
谢谢哈。。。我没其他话可讲了捏。
每次发歌大家对我的鼓励都好大的呢~````
今天时间紧了,玩游戏就忘了时间了哈哈。
妈妈又开始说我咧~``闪。
大家嗨皮~~翻唱主页~:
http://1707281.5唱.com/
http://1682244.分贝.com0

崂山道士

L.I.V.E菲菲

激情
绝对可以的
哈哈,这个MM唱的真好呀
感觉也到位
跟俺家TT有的拼呀
前途啊!!!!
支持

天外飞仙

von T.Group

激情
初三刚毕业阿!!~~不可思议 ,太好听了!!!!