设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱]green day time of your life [复制链接]

激情
随着一声『玉皇大帝到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

Green Day - Good Riddance (Time Of Your Life)
Another turning point
a fork stuck in the road.
Time grabs you by the wrist
directs you where to go.
So make the best of this test
and don't ask why.
It's not a question
but a lesson learned in time.
It's something unpredicatable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
So take the photographs
and still frames in your mind.
Hang it on a shelf
of good health and good time.
Tattoos of memories
and dead skin on trial.
For what it's worth,
it was worth all the while.
It's something unpredicatable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

[ Last edited by wooohu on 2006-8-7 at 23:47 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情

s上次忘了~~~~~~~~不好意思

上次粗来乍道,不懂要贴歌词什么的~现补上,各位包含。
唱不出billyjoe那种随意飘渺的感觉,无沧桑感可言,望高人指点~~~~
另:我是软件盲,至于效果~~~~~~~~~汗~~~

激情
唱的不错啊!
支持!
没必要完全模仿原唱啊!原唱是一定标准但不是境界!
有自己的活力和风格才好!
唱歌首先要愉悦自己嘛!
顶了!

激情
哈哈```我觉得LZGG满适合唱乡村音乐``````

桃源狐仙

Girl Power!

激情
哈哈```LZ的声音刚一出来我就感觉你人很憨厚!!!!vVFI_image

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

以前就听过了撒~~但无奈一直忘了回帖。后来就忘了。。= =|||
XD 谢谢 power mm顶上来~~~

原唱没听过
歌词也没仔细研究~~
就是觉得楼主的感觉好~~所以蛮喜欢的~~支持咯!!!

激情
我同意4楼的观点,这嗓子听适合乡村的,楼主试试哈

激情

i'm idiot

伴奏差.....但是...你唱的很好..great! I hate my voice...我的声音不允许我唱任何一首歌..加油!

激情
不错,支持支持,呵呵

激情
首先是发音够标准,其次节奏不够准确,加油