设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱] Fever - 翻唱Michael Buble的版本,不是那么难听 [复制链接]

激情
随便唱唱,大家尽管批评!

Fever
by Michael Buble
翻唱制作:Juergen

Never know how much I love you, never know how much I care
When you put your arms around me, I get a fever that's so hard to bear
You give me fever - when you kiss me, fever when you hold me tight
Fever - in the the morning, fever all through the night.
Sun lights up the daytime, moon lights up the night
I light up when you call my name, and you know I'm gonna treat you right
You give me fever - when you kiss me, fever when you hold me tight
Fever - in the the morning, fever all through the night.

Everybody's got the fever, that is something you all know
Fever isn't such a new thing, fever started long ago.
Romeo loved Juliet, Juliet she felt the same
When he put his arms around her, he said "Julie baby you're my flame"
Thou givest fever, when we kisseth, fever with thy flaming youth
Fever - I'm afire, fever yea I burn forsooth.
Captain Smith and Pocahontas had a very mad affair
When her Daddy tried to kill him, she said "Daddy-O don't you dare"
Give me fever - with his kisses, fever when he holds me tight
Fever - I'm his Missus, Oh daddy won't you treat him right.

Now you've listened to my story, here's the point I have made:
Chicks were born to give you fever, be it Fahrenheit or Centigrade
They give you fever - when you kiss them, fever if you live and learn
Fever - till you sizzle, what a lovely way to burn.
What a lovely way to burn.
What a lovely way to burn.

[ Last edited by wooohu on 2006-2-10 at 02:07 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

崂山道士

睡梦罗汉

激情
晕,根哥,你人影不见,是不是在闭关啊,哈哈,今天运气不错,先抢沙发~~
----------------------------------------------------------------------------------
在线听起来很卡,所以我下载下来听了~~首先就是根哥,你的声音越来越来性感了..迷死个人...伴奏很吊....但是我觉得根哥你唱的不太吊,太温柔了...我自己的意见哈...表打我...效果做得很好啊,就象在耳边吟唱..唱得诡异一点应该会很好听..其实我最近也在录这个歌,但是没找到MB版本的,我用的eva cassidy的版本,比较不适合...根哥有时间把这个版本的传给我吧,好啦~~~意见发表完了!!

[ Last edited by weiweiroom on 2006-2-9 at 17:30 ]
毗婆尸佛

激情
我刚从国内回到德国。。。哈哈。所以出没比较少!!

激情
谢谢WEIWEI的意见..我有朋友也说我唱的偏细腻而不够洒脱了..
我下次重新录一次吧..哈哈..
伴奏你要啊..到时候UC约个时间我传你!!

激情
声音很好听的说~~~好稀饭~~~~再接再厉~~~~期待再听到楼主的歌~

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

一?好象这个MB版本的fever有人在仙来上传了呀~~
温柔了点..我也比较赞同weiwei的看法..嘿嘿.....

崂山道士

豆沙喉 @ 咻哔嘟哗

激情
来啦来啦。恭迎大哥啊。

声音还是那样干净而且细腻。

我觉得不需要一定唱得有激情,

其实很多时候会由于先入为主而忽略个人的感觉。

你的感觉跟声音很好,主要是对音乐领悟力强,这样就够了。

支持,顶上!vHX7_image

崂山道士

水瓶之神

激情
和madonna的版本完全是两个风格啊

这个也非常不错

有种庸懒和迷患的感觉

LZ的声音很性感

风格把握也很好

而且歌词也比我的版本多

后面唱的非常精彩

支持支持

越听越稀饭了

给LZ推荐一下我唱的版本

点击试听《Fever》

多交流

记住你的名字了

哈哈
[img]http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/mtv/mtv_movie_awards_2005_show_photos/mariah_carey/mtvmovie05s_m3.jpg[/img]

崂山道士

水瓶之神

激情
越听越放不下了

稀饭稀饭的没虾米可唆的

再顶一次

伴奏也很不错

效果超级棒

唱的更是牛

下载到MP3里......

天天听
[img]http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/mtv/mtv_movie_awards_2005_show_photos/mariah_carey/mtvmovie05s_m3.jpg[/img]

激情
Originally posted by dondonfish at 2006-2-10 02:40:
来啦来啦。恭迎大哥啊。

声音还是那样干净而且细腻。

我觉得不需要一定唱得有激情,

其实很多时候会由于先入为主而忽略个人的感觉。

你的感觉跟声音很好,主要是对音乐领悟力强,这样就够了。

支持 ...

dondon客气了哈...谢谢你的肯定..