设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Komm, susser Tod~甘き死よ、来たれ - ARIANNE(EVA剧场版) [复制链接]

天外飞仙

万能家族第五代|伪LO盟·盟主

激情
随着一声『玉皇大帝到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了3两黄金。

此伴奏知道第二段结束,没有后面高潮的部分。

歌词:
I know I know I've let you down
I've been a fool to myself  
I thought that I could Live for no one else  
But now through All the hurt and pain  
It's time for me to respect
The ones you love Mean more than anything  
So with sadness in my heart I feel the best thing I could do  
Is end it all And leave forever
What's done is done It feels so sad  
What once was happy Now is sad
I'll never love again My world is ending  

I wish that I could turn back time
Cos now the guilt Is all mine
Can't live without The trust from Those you love  
I know we can't Forget the past
You can't forget Love and pride
Because of that It's all killing me inside
It all returns to nothing
It all comes tumbling down Tumbling down tumbling down
I just keep letting me down Letting me down letting me down
In my heart of hearts I know that I could  
Never love again I've lost everything Everything  
Everything that matters to me  
Matters in this world

I wish that I could turn back time  
Cos now the guilt Is all mine
Can't live without The trust from Those you love
I know we can't Forget the past
You can't forget The love and pride
Because of that It's kill in me inside

It just keeps tumbling down
I just keep letting me down Letting me down letting me down
It just keeps tumbling down Tumbling down tumbling down
Tumbling down tumbling down

[ Last edited by yadda on 2005-10-26 at 12:13 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

[url=http://spaces.msn.com/usakin][img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/akira_kaka/qianmingtu/00977d14.gif[/img][/url]

激情
貌似不是original instrumental,怎么感觉有主旋律似的- -b

激情
虽然是演奏版的,但是还是非常感谢

激情
没有tumbling down tumbling down tumbling down真是可惜了
整首歌最销魂的一段= =

激情
真是为穷人着想啊~是我梦寐以求的东东
不管什么样 ,太感谢了!

激情
随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊………………久违的EVA音乐啊~~还是那么令人怀念…………谢谢楼主了~~~~~~~

崂山道士

After 17

激情
我昨天才说要学这个呢~
今天就看到了~
好好啊~
而且还免费~

崂山道士

After 17

激情
随着一声『玉皇大帝到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

补上翻译~~:
我知道,我知道  
我让你倒下了
我只能为你而活
我只能爱你
但通过
伤害和伤痛
已是我该尊敬
你所爱的人的时候了
意味胜过一切
所有心怀沮丧
我觉得
我最好做的是
结束这一切
永远离开
该做的已经做了
觉得失望
曾经快乐
如今伤心
我不会再爱
我的世界已完了

我希望
时间会倒流
所有的罪恶
属于我
无法生存
若没有来自
你爱的信任
我知道我们
无法忘记过去
你不会忘记
爱和骄傲
因为
这将扼杀我
一切化为乌有
所有的都落下来
落下来,落下来
一切化为乌有
我保持使自己倒下
倒下,倒下
在我心中
我知
我不会再爱
我已失去一切
一切
一切与我有关的
与这世界有关的麻烦

我希望
时间会倒流
所有的罪恶
属于我
无法生存
若没有来自
你爱的信任
我知道我们
无法忘记过去
你不会忘记
爱和骄傲
因为
这将扼杀我

一切化为乌有
所有的都落下来
落下来,落下来
一切化为乌有
我保持使自己倒下
倒下,倒下
一切化为乌有
所有的都落下来
落下来,落下来
一切化为乌有
我保持使自己倒下
倒下,倒下

日文版歌词:
Come on sweet death

不安なの  
不安なの  
みんなに嫌われるのが,怖い  
自分が伤つくのが,怖い  
でも,ヒトを伤つけるのが,もっと怖い  
でも,伤つけてしまう  
好きなヒトを伤つけてしまう  
だから,ヒトを好きにならない  
だから,自分を伤つけるの  
嫌いだから  
だいっキライだから  

好きになっては,いけないの  
だから,自分を伤つける  

优しさはとても残酷  
心を委ねたら,私は壊れてしまう  
心が触れ合えば,あの人は伤つく  

だから,私は壊れるしかない  
无へと还るしかない  

无へと还ろう  
无へと还ろう  
それは,优しさに満ち満ちたところ  
そこは,真実の痛みのないところ  
心の揺らぎのないところ  

无へと还ろう  
无へと还ろう  
无へと还ろう  
无へと还ろう……(リピート)

激情
做的不错哦,大家来支持哦!!!!!!

激情
不是本来的伴奏吧~~~~~~