设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 18岁的我来唱Jazz啦~Ain't That A Kick In The Head [复制链接]

桃源狐仙

18岁小孩儿~

激情

昨天班里开联欢会来着
在班里嚎了两首歌~很high很high的就回家了
开了千千  随机播放到Robbie Williams的这首
(话说N多人唱过这个 包括Westlife  Dean Martin等等)
于是开录~

在这里先祝大家新年快乐啦~

Ain't That A Kick In The Head
How lucky can one guy be?
I kissed her and she kissed me
Like the fella once said,
"ain't that a kick in the head?"
The room was completely black,
I hugged her and she hugged back
Like the sailor said, quote,
"ain't that a hole in the boat?"

My head keeps spinnin',
I go to sleep and keep grinnin'
If this is just the beginnin',
My life is gonna be bee-yoo-tee-ful

I've sunshine enough to spread,
It's just like the fella said
Tell me quick, ain't love a kick in the head?

Like the fella once said,
"ain't that a kick in the head?"
Like the sailor said, quote,
"ain't that a hole in the boat?"

My head keeps spinnin',
I go to sleep and keep grinnin'
If this is just the beginnin',
My life is gonna be bee-yoo-tee-ful

She's tellin' me we'll be wed,
She's picked out a king-size bed
I couldn't feel any better or i'd be sick
Tell me quick oh, ain't love a kick?
Tell me quick ain't love a kick in the head?
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
爱Jazz  支持Buble~欢迎大家来Michael buble论坛来玩!http://michaelbuble.5d6d.com/

天外飞仙

废柴

激情

沙他那个发先~~~~~~~~~~~~
---------------------------------------
无奈这次扬长避短了嘿嘿
音准节拍堪称完美
味道也很足
如果能再喜庆点就更好了(好温油啊哈哈)
好猛的孩子啊,,,,,,,鸡肚中

崂山道士

我宅我基但我不腐~~

激情
哇~这是18岁的娃唱的?!声音很成熟啊~哈哈 音准不错~发音再放松点就更好了~~

激情
哈哈 听过WESTLIFE版本的

话说我很喜欢这首歌的

LZ声音好成熟 一点不想18岁~~

好听  声音好稳

激情
kidding?
很棒啊~
声音很好呐~

激情
确实是……不错
潜力无限,前途无量

激情
潜力股~~~~
声音那么成熟
哪像18岁的!!!!

桃源狐仙

18岁小孩儿~

激情
偶然间我发现我这贴是09年最后一贴~

To小简:我扬什么长避什么短了啊?……
To 3 4 5 6 7楼:我真18岁哈~~如假包换的
爱Jazz  支持Buble~欢迎大家来Michael buble论坛来玩!http://michaelbuble.5d6d.com/

激情
确实少年老成,声音不错。

激情
18岁?!好吧,不质疑。
虽然有些不可思议,但真的很不错。