设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Anywhere For You - Backstreet Boys (完整版,有和声) [复制链接]

激情
随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

唯一的一点遗憾就是最后一句“Baby I'd go anywhere for you"没有了,开头我也不知道,发完后试听才听出来,实在找不到更好的版本了。
Anywhere For You  
歌手:Backstreet Boys      
I'd go anywhere for you
Anywhere you asked me to
I'd do anything for you
Anything you want me to
I'd walk halfway around the world
For just one kiss from you
Far beyond the call of love
The sun, the stars, the moon
As long as your love's there to lead me
I won't lose my way, believe me
Even trough the darkest night you know
I'd go anywhere for you
Anywhere you asked me to
I'd do anything for you
Anything you want me to
Your love as far as I can see
Is all I'm ever gonna need
There's one thing for sure
I know it's true
Baby, I'd go anywhere for you
I used to think that dreams were just
For sentimental fools
And I'd never find someone
Who'd give their love so true
But I knew the very minute
Couldn't live my life without you in it
And now I want the whole wide world
To know
Hey baby,hey baby, hey baby, oohhh
Hey baby,hey baby, oohhh

[ Last edited by michelletian on 2006-8-15 at 09:36 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
不错,再接再厉!鼓励一下~!

激情
永远支持,BACKSTREET BOYS!版本好象是VCD 的音质一般,不过凑合着能用!

iEvans 该用户已被删除
啊哈哈哈~~~好好好稀饭啊!BSB~

激情
哎,还是有点缺陷啊,而且还有点贵,不过还是要谢谢楼主

激情
哎呀~缺陷就是音质差点啊~这个我也有 要是有原版的CD版的就好了啊~ 哈哈 还是支持一下BSB啊~~~~~~~~~~~`

Hero_drawn 该用户已被删除

安放

好听!!!!我喜欢优美的旋律。!!

Hero_drawn 该用户已被删除

啊的艰苦

他们几个也挺不容易的。NICK又走了。。。

激情
啊?NICK走了??? 不是吧  他们刚发了新专集啊?????????不要啊~

JcChasEz 该用户已被删除
nick回来了!他的那张专辑好好听的哦!