设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Don't look back in anger 重温下 [复制链接]

激情
最近又看了超音速的纪录片  过来找个伴奏  发现6年前唱过 现在还能唱来和自己比赛哈哈

Don't Look Back In Anger
  不要为过去的事而愤怒
  Slip inside the eye of your mind
  Don't you know you might find
  A better place to play
  你跑进了自己的想法时
  你难道不晓得你可能会找到
  一个更能玩乐的地方
  You said that you've never been
  But all the things that you've seen
  They slowly fade away
  你说你不曾到过
  但你可知你所看到的一切事物
  都将慢慢的褪色消失不见
  So I'll start a revolution from my bed
  'Cuz you said the brains I had went to my head
  Step outside, summertime's in bloom
  Stand up beside the fireplace
  Take that look from off your face
  You ain't ever gonna burn my heart out
  所以我要从我的床上开始革命
  因为你说我的头脑在我的头里
  站出来,夏日正在盛开中
  站在火炉旁
  把你脸上的表情拿掉
  你从不会减去我热切的心
  And so, Sally can wait
  She knows it's too late as we're walking on by
  Her soul slides away
  But don't look back in anger
  I heard you say
  所以,莎莉愿意等
  她知道我们离去时,一切已太晚
  她的心渐渐下沉
  但我听到你说
  不要为过去的事而愤怒
  Take me to the place where you go
  Where nobody knows
  If it's not our day
  带我去你要去的地方
  一个没人知道且今天不属于我们的地方
  Please don't put your life in the hands
  Of a rock and roll band
  Who'll throw it all away
  请不要把你的生命交给
  摇滚乐团的手中
  他们只会把你的生命挥霍
  I'm gonna start a revolution from my bed
  'Cuz you said the brains I had went to my head
  Step outside, 'cuz summertime's in bloom
  Stand up beside the fireplace
  Take that look from off your face
  'Cuz you ain't ever gonna burn my heart out
  因此我要从我的床上开始革命
  因为你说我的头脑在我的头里
  站出来,夏日正在盛开中
  站在火炉旁
  把你脸上的表情拿掉
  因为你并不会减去我热切的心
  And so, Sally can wait
  She knows it's too late as she's walking on by
  My soul slides away
  But don't look back in anger
  I heard you say
  所以,莎莉愿意等
  她知道我们离去时,一切已太晚
  我的心渐渐下沉
  但我听到你说
  不要为过去的是而愤怒
  At least not today.
  至少不要在今天
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
上一首Don't Look Back In Anger
还是单身汪 现在孩子都可以打酱油了  

激情
这个听好的啊,支持的啊

激情
支持一下,加油,我要金币

激情
声音不错,会关闭就更好了!

激情
感謝分享感謝分享感謝分享感謝分享

激情
很好很好非常好哦亲

激情
哇哈哈  8.12  深圳见烂叔 !!!

激情
好听丫。支持楼主!