设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[无和声原版伴奏] The Last Goodbye - Billy Boyd ( 霍比特人3 五军之战片尾曲 ) [复制链接]

激情

The Last Goodbye - Billy Boyd

I saw the light fade from the sky
我看见那光芒消逝于天际
On the wind I heard a sigh
风中我听到一声叹息

As the snowflakes cover my fallen brothers
雪花飘落 覆盖我已倒下的兄弟身上

I will say this last goodbye
我会说出这最后的道别

Night is now falling
夜幕落下
So ends this day
白昼终结

The road is now calling
这条路呼唤着我

And I must away
我必须启程离开

Over hill and under tree
翻过山丘 跨越森林
Through lands where never light has shone
走过艰险那里永远不会有照耀的阳光

By silver streams that run down to the sea
白银般的溪流潺潺流向大海

Under cloud, beneath the stars
云端星辰之下
Over snow one winter's morn
冬日的清晨跨过积雪

I turn at last to paths that lead home
我转向回家的最后一条路

And though where the road then takes me
哪里会是指引我回家的路啊
I cannot tell
我也无法知晓

We came all this way
这一路的千辛万苦

But now comes the day
这是迎来了这离别的晨曦

To bid you farewell
向你告别

Many places I have been
我曾辗转各地
Many sorrows I have seen
我曾历经悲伤

But I don't regret
但我不后悔

Nor will I forget
我也不会忘却

All who took the road with me
带我上路的所有人

Night is now falling
夜幕落下
So ends this day
白昼终结

The road is now calling
这条路呼唤着我

And I must away
我必须启程离开

Over hill and under tree
翻过山丘 跨越森林
Through lands where never light has shone
走过艰险那里永远不会有照耀的阳光

By silver streams that run down to the sea
白银般的溪流潺潺流向大海

To these memories I will hold
铭记这刻骨铭心
With your blessing I will go
怀揣那份祝福启程

To turn at last to paths that lead home
走向回家的最后一条路

And though where the road then takes me
哪里会是指引我回家的路啊
I cannot tell
我也无法知晓

We came all this way
一路的千辛万苦

But now comes the day
还是迎来了这离别的晨曦
To bid you farewell
向你告别

I bid you all a very fond farewell
向各位惜别

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

唱着玩!!!http://www.oyinyue.com/14143427

激情
好赞!找这个伴奏很久了谢谢楼主啊!!!!!

激情
很不错的歌曲,多谢分享

激情
只听伴奏都很舒服

激情
找了好久呢, 终于

激情
呵呵,现在什么都要向过去再见了 找啊找啊找啊

激情
谢谢楼主分享,非常棒。。