设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Nothing's gonna change my love for you jazz唱法 哈哈 [复制链接]

激情

后期混音没混好..哎 用的立体声伴奏,不过感觉和声部分与伴奏音量太大   
这首歌没经过处理 直接一遍出炉 ..副歌部分英文联唱把我唱晕了..

Nothing's gonna change my love for you  
对你的爱永远不变
I

If  I had to live my life without you near me 如果我不得不生活在没有你陪伴的世界
The days would all be empty 白天都会变得很空虚
The nights would seem so long 夜晚会变得很漫长
With you I see forever oh so clearly 和你在一起我能清楚地看到未来
I might have been in love before 我可能曾经有过爱
But it never felt this strong 但它从来没有感觉到如此强烈
Our dreams are young and we both know 我们的梦想是年轻,我们都知道
They'll take us where we want to go 它们能带我们去我们想去的地方
Hold me now, 立即抱紧我
touch me now, 立即触碰我
I don't want to live without you 我不想生活在没有你的地方
Nothing's gonna change my love for you 没有什么能改变我对你的爱
You oughta know by now how much I love you 你现在应当知道我有多爱你
One thing you can be sure of 有一件事你可以确定
I'll never ask for more than your love 我从没对你的爱要求太多
Nothing's gonna change my love for you 没有什么能改变我对你的爱
You oughta know by now how much I love you 你现在应当知道我有多爱你
The world may change my whole life through 世界可能改变我的整个生活
But nothing's gonna change my love for you 但是没有什么能改变我对你的爱
If the road ahead is not so easy 如果前方的路不再平坦
Our love will lead a way for us 我们的爱会为我们引导方向
Just like a guiding star 就像一颗启明星
I'll be there for you If you should need me 我会等候在你需要我的地方
You don't have to change a thing 你不必改变什么
I love you just the way you are 我按照你的方式爱你
So come with me and share the view 跟我来,分享眼前的风景
I'll help you see forever too 我会永远帮助你欣赏
Hold me now 立即抱紧我
Touch me now 立即触碰我
I don't want to live without you 我不想生活在没有你的地方
One thing you can be sure of 有一件事你可以确定
I'll never ask for more than your love 我从没对你的爱要求太多
The world may change my whole life through 世界可能改变我的整个生活
But nothing's gonna change my love for you 但是没有什么能改变我对你的爱
You oughta know by now how much i love you 你现在应当知道我有多爱你
Thw world may change my whole life through  世界可能改变我的整个生活
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
疯子的音乐.....侵袭  
                BO&B

激情
没人啊..自己给自己顶一个啊..呵呵

激情
LZ的音色很有味道!不过我对Jass不感冒!

激情
对JAZZ不是太感冒,但是很喜欢你这个呀

激情
回复 4# zachgenius

我还有其他的歌 看你感冒么 呵呵 不是JAZZ

激情
我还有其他的歌 看你感冒么 呵呵 不是JAZZ

激情
方大同的版本 还是很有感觉的

激情
回复 5# BO1

呵呵~~这首歌其实更喜欢westlife那种比较清新的版本,或者原唱的那种感觉~~

激情
回复 8# zachgenius

我也是觉得这个不好 我准备从新录个westlife 版本希望到时候你能来光临

激情
回复 9# BO1

呵呵,好的哈,期待