设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √MpT菲菲 - Show And Tell(*)*不写你们也知道。。。 [复制链接]

崂山道士

L.I.V.E菲菲

激情
。。。。。。。。DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!嘿!!!!!!!!!!!!!!!阿K弟弟2年前估计,。。。给我做的伴奏。。。。。。。。。。。。。。。。。。有点烂!!!!!玩一玩!!!!!谢谢啊!!!!!!!!

视听地址:http://music.fenbei.com/11893507
干净版:http://music.fenbei.com/11893486

[Verse 1]
No need for conversation.
Oh our time is wasting.
Guess what I'm gonna do.
When you step in my room.
Oh baby I've been waiting.
It's been enough dating.
Doing all that bragging.
So I've got to have it.
So ohhhhh.

[B-Section]
I'll give in, if you promise there will be.
No talking when you come over.
I won't say no tonight.
Wanna work it out with you boy.

[Chorus]
So baby are you down for a little show and tell.
Want you to show me that you want it like you're fresh outta jail.
We can get it cracking.
Boy don't be acting.
Like you don't know what to do when I'm in front of you.
So baby are you down for a little show and tell.
Want you to show me that you want it like you're fresh outta jail.
We can get it cracking.
Boy don't be acting.
Like you don't know what to do when I'm in front of you.

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
刚听了别人推荐的,一定要来搜索楼主别的作品

激情
啊!我真的是………………才发第一贴啊………………狂汗…………
楼主唱功和制作俱佳!

激情

版主勋章

看到菲菲的新帖了。。DEMO哦~~~期待正式版~~~~已经很好咧~

激情

版主勋章

菲菲去分贝了?????好多朋友都在那诶。。。。。么去过,都是高手。。。菜鸟偶就不去了~

激情
菲菲的e文真的是越来越好了哈~好羡慕噢~

激情
= =|||
没听过原唱。就把这个当原唱了。
啊哈哈哈!

激情
嘿嘿嘿嘿.....

BABY 的声音真是越来越舒服了........

快来顶你的帖。。哈哈

越来越为你骄傲类

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

\shame\ \shame\ \shame\  菲菲唱这个好听!!
前几天我翻电脑还瞧见这伴奏我说你怎么还不录呢 这几天居然就见了!!!!

天外飞仙

☆MagicPeopleTroupe ☆

激情
菲啊~~~~~~好久没来看你啦
天啦,功夫 已经涨了一大大截啦

唱得好好啊,喜欢

有空也去支持下偶的作品哦,偶回来了现在,嘿嘿
微博http://weibo.com/vansboy