设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原创] Life Is New... - [xiongrulin] [复制链接]

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

LIFE IS NEW

词: Tony(U.S), 曲/编曲/唱/录音/后期:小熊

I was feeling so blue, going through the motions,
I would write my songs all day, and still not know my way.
To the world, I would sing, showing such a full life,
In my heart, in my soul, an emptiness was there.

I'm feeling so new, He gave me a new song
Guiding all my words to say, the secret is new life.
Like a child, full of faith, innocent of all things
Lifted up, turned around, giving Him my all.   

CHORUS
Once I was lost, a song without a meaning,
Now I have life, the old ways now have died.
Once I was lost, walking in a darkness,
Now I have life, and I am singing in the Light.

LIFE IS NEW NOW...(X4)

Living in my new heart, giving me a purpose,
Listen to my humble prayer, glorify Your name.
I am Yours, use my life, You are living through me,
You're the light, You're the love, Lord of everything.

CHORUS

CHORUS

[ Last edited by xiongrulin on 2005-10-31 at 23:24 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

红白蓝

激情
随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

沙发是我梨子的哈哈~vHX7_image
支持小熊的新作,总算传上啦呼呼
电子+宗教的感觉像一阵音乐的洗礼,听得出是小熊心怀虔诚的创作品k1Yc_image

仙来之神

*红桃精灵

激情
啊哦。。
沙发被抢了。。
熊熊滴沙发没抢着。。

天外飞仙

☆ MP·T☆ 熊

激情

版主勋章

坦白地说,一开始我是听一首DJ Sasha的2002年的作品,听到里面有一个音色我很喜欢,于是就采了,后来整首歌都是围绕着这个采样展开的,当然也放了很多我个人的东西在里面,不过总的来说还是很有我个人的风格滴(Big beat+Pop),感谢美国的朋友Tony在听完我做的伴奏之后帮我填的英文词,很有Depeche Mode的味道哦!另外,过段时间还会有这首歌的中文版,希望大家支持!!!

激情
k1Yc_imagek1Yc_image

熊熊好棒,,,,偶要保存起来
呵呵!~!

支持的说....

崂山道士

睡梦罗汉

激情
熊哥发歌了,先顶,再听歌....

崂山道士

睡梦罗汉

激情
很棒,效果超棒...WAVE失真的感觉,我太喜欢了..熊哥那首电子的我觉得也很好听..

仙来之神

罂粟园

激情
我还能在第一页吧?快抢啊。。。。
连听了2遍,好不错哦!

仙来之神

罂粟园

激情
In my heart, in my soul, an emptiness was there.

我喜欢这句词!

激情
天啊!!!我要像楼主学习!!!听了你几首歌...好厉害....这首好喜欢,我也会唱了...