设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] let it go [复制链接]

激情

let it go

Idina Menzel

The snow glows white on the mountain tonight;今晚白雪在山上闪烁
Not a footprint to be seen;
一个脚印没有
A kingdom of isolation;
与世隔绝的国土
And it looks like I'm the queen;
我就像是一个皇后
The wind is howling like this swirling storm inside;
狂风咆哮得像我内心一样的纷乱
Couldn't keep it in, heaven knows I've tried;
不能再困住我的感情了,只有上天才知逆我已努力过

Don't let them in, don't let them see;不让他们走进来,不让他们看到
Be the good girl you always have to be;
做一个好女孩,一直都要这样
Conceal, don't feel, don't let them know;
掩饰、没有感觉、不要让他们知道
Well, now they know;
好了,现在他们都知道了

Let it go, let it go;随心而行,随心而行
Can't hold it back anymore;
不能再抑制了
Let it go, let it go;
随心而行,随心而行
Turn away and slam the door;
转过身甩上门
I don't care what they're going to say;
我不在乎他们会怎样说
Let the storm rage on;
让风暴怒吼吧
The cold never bothered me anyway;
寒冷再也不能烦扰我了

It's funny how some distance makes everything seem small;可笑的是,距离令所有东西都变得渺小了
And the fears that once controlled me can't get to me at all;
一度箝制我的恐惧再也不能控制我了
It's time to see what I can do;
是时候看看我能够做什麼了
To test the limits and break through;
试验我的极限和突破
No right, no wrong, no rules for me;
没有对错,也没有规则规范我了
I'm free;
我自由了

Let it go, let it go;随心而行,随心而行
I am one with the wind and sky;
我与风与天同在
随心而行,随心而行
You'll never see me cry;
你不会再看到我哭泣
Here I stand and here I'll stay;
我就站在这里,我留在这里
让风暴怒吼吧

My power flurries through the air into the ground;我的力量激荡空气深入地下
My soul is spiraling in frozen fractals all around;
我的灵魂随着四周的冰片盘旋而上
And one thought crystallizes like an icy blast;
思想化为结晶如一阵冰风
I'm never going back, the past is in the past;
我不会再回去,过去已成往事

And I'll rise like the break of dawn;
我像旭日从地上冒起
随心而行,随心而行
That perfect girl is gone;
那个完美女孩已不在了
Here I stand in the light of day;
我就站在日光之下
让风暴怒吼吧
The cold never bothered me anyway;
寒冷再也不能烦扰我了!

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
唱着玩!!!http://www.oyinyue.com/14143427

激情
唱着玩,掌声来点

激情
听了就来支持一下.....!!!

半入黄土  谢谢友友的支持!!!!  详情 回复 发表于 2015-1-27 11:07:43

激情
哈~就是觉得男森唱 I'm the queen有点儿想笑~木有恶意哈~喵~

半入黄土  确确实实让人想笑的  详情 回复 发表于 2015-1-27 08:20:40

激情
jodyshaw 发表于 2015-1-25 22:01
哈~就是觉得男森唱 I'm the queen有点儿想笑~木有恶意哈~喵~

确确实实让人想笑的
唱着玩!!!http://www.oyinyue.com/14143427

激情
lz5866 发表于 2015-1-25 18:38
听了就来支持一下.....!!!

谢谢友友的支持!!!!

激情
好像这个 调 不是很适合你!!

半入黄土  确实是不适合,所以说唱着  详情 回复 发表于 2015-1-28 09:20:14

激情
kevinlymon 发表于 2015-1-27 20:17
好像这个 调 不是很适合你!!

确实是不适合,所以说唱着

半入黄土  确实是不适合,所以说唱着玩的  详情 回复 发表于 2015-1-28 09:21:35

激情
半入黄土 发表于 2015-1-28 09:20
确实是不适合,所以说唱着

确实是不适合,所以说唱着玩的

激情
男生~~~~男声~~~~~还可以再高一个调~~~有点低

半入黄土  音域不宽,唱不下,只好唱低了  详情 回复 发表于 2015-1-29 11:21:08