设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] <<young and beautiful>>翻唱,各位这首歌只听了四天,so虽不完美但是也期待你们的倾听。   [复制链接]

激情

I've seen the world ,Done it all, had my cake now

目睹世界,尽失初样

Diamonds, brilliant, and Bel-Air now

金迷纸醉,靡靡奢华

Hot summer nights, mid-July

仲夏夜茫,七月未央

When you and I were forever wild

我们年少轻狂,不惧岁月漫长

The crazy days, the city lights

纵情时光,华灯初上

The way you'd play with me like a child

我们嬉戏疯狂,童稚之心难藏

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful

当年华老去,容颜不再,你是否爱我如初,直到地久天长?

Will you still love me when I got nothing but my aching soul

当一无所有,遍体鳞伤,你是否爱我如初,直到地久天长?

I know you will, I know you will

我深知你会,我深知你会

I know that you will

我深知你的爱经久绵长

Will you still love me when I'm no longer beautiful

当容颜不再,你是否爱我如初,直到地久天长

I've seen the world, lit it up as my stage now

目睹世界,舞台聚光

Channeling angels in the new age now

粉墨登场,年代转化

Hot summer days, rock and roll

白日盛夏,摇滚震耳欲响

The way you'd play for me at your show

你华装登场,独为我而唱

And all the ways I got to know .Your pretty face and electric soul

精致脸庞,魂灵不羁狂妄,你华装登场,我一睹难忘

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful

Will you still love me when I got nothing but my aching soul

I know you will, I know you will

我深知你会,我深知你会

我深知你的爱经久绵长

Will you still love me when I'm no longer beautiful

Dear lord when I get to heaven

上帝在上,当我去至天堂

Please let me bring my man

可否有他陪伴在旁

When he comes tell me that you'll let me

让他随行,让他进场

Father tell me if you can

神灵请给我回答

All that grace, all that body ,all that face makes me wanna party

优雅气场,让我沉沦疯狂

He's my sun, he makes me shine like diamonds

他是太阳,他的光芒,让我如钻石夺目,璀璨闪亮

我深知你会,我深知你会

我深知你的爱经久绵长

Will you still love me when I'm no longer yound and beautiful

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
不知道能不能听(⊙o⊙)…

激情
能听.声音蛮特别的.支持.`````````加油```

艾米丽1919  这个是从我唱吧导出来的,真心谢谢你的倾听。。。^_^  详情 回复 发表于 2013-10-7 12:26:41

激情
leoncd123 发表于 2013-10-6 00:07
能听.声音蛮特别的.支持.`````````加油```

这个是从我唱吧导出来的,真心谢谢你的倾听。。。^_^

激情
唱得不错 还有原唱的感觉

艾米丽1919  谢谢你的倾听。  详情 回复 发表于 2014-6-29 21:45:00

激情
声音好干净,听着很舒服,赞一个~

艾米丽1919  继续加油,谢谢倾听。  详情 回复 发表于 2014-6-29 21:46:13

激情
哇哦,好赞!!
完全听不出来是翻唱啊

艾米丽1919  真开心你喜欢, 内个 拥抱~  详情 回复 发表于 2013-10-15 20:05:35

激情
84741238 发表于 2013-10-11 15:57
哇哦,好赞!!
完全听不出来是翻唱啊

真开心你喜欢, 内个 拥抱~

84741238  haha 期待新作品哈!!!!  详情 回复 发表于 2014-6-20 20:32:14

激情
很好听哪~~我也要唱~~

艾米丽1919  那就唱起来,打雷姐新歌也都不错那  详情 回复 发表于 2014-6-29 21:49:06

激情
哇哦 不错 赞一个

艾米丽1919  谢谢 好开心啦  详情 回复 发表于 2014-6-29 21:51:00