设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] I Have Nothing - Whitney Houston (有人需要,我就传了。免费并附原唱)   [复制链接]

天外飞仙

自由半人马

激情
随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。

这首伴奏不收钱,因为我看需要这首歌的朋友现在手头都实在太拮据了

希望他们能在这里过得越来越好,越来越开心!1IPZ_image1IPZ_image

原唱下载:点此下载o91K_image

歌词:I have nothing

Share my life, take me for what I am
Cause I'll never change all my colours for you
Take my love, I'll never ask for too much
Just all that you are and everything that you do
I don't really need to look very much further
I don't want to have to go where you don't follow
I won't hold it back again, this passion inside
Can't run from myself
There's nowhere to hide
(Your love I'll remember forever)
Don't make me close one more door
I don't wanna hurt anymore
Stay in my arms if you dare
Or must I imagine you there
Don't walk away from me...
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you, you, you, you.
You see through, right to the heart of me
You break down my walls with the strength of you love
I never knew love like I've known it with you
Will a memory survive, one I can hold on to
repeat (chorus)

[ Last edited by moonedge on 2004-12-23 at 12:25 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
怎么你说的那个朋友还没有来下呢?
其实这首歌版主发过的了。
不过既然免费,当然还是要支持一下,何况楼主是这么为人着想的大好人!我来帮你顶上去啊!

疯狂水水 该用户已被删除
找了好久 终于找到了~谢谢

激情
大哥你是个好人啊
现在这个世上好人不多了啊

崂山道士

Soul Tanic.J

激情
现在象楼主这样的好人已经太少。太少。。这个世界太不温暖了。哈哈后

激情
我也来支持天后的歌曲。这首难度很大,有挑战性我喜欢。
谢楼主了

激情
这歌真的经典
当年电影《保镖》里的歌都很好听

激情
我怎么下不了呀,奇怪?

d09291986 该用户已被删除
感著大哥?愚^
找好久了

仙来之神

№1色士風浪人☆

激情