设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[消音伴奏] Love Warrior 战 - 尚雯婕 ( 完美消音 ) [复制链接]

激情

我找到伴奏说是原版伴奏,但是是高消音,但是消音很完美,而且伴奏质量不错,希望对大家有用。

Love Warrior

The sky is covered by clouds 天空乌云笼罩

A thunderstorm is coming 暴风雨即将来临

Tiredness and pain keep weakening me 我疲惫难堪

I’m almost desperate 我几近绝望。

This close to desperate     我就要绝望。

But I am too proud to say it     但是骄傲使我不愿承认

Get up from my feet I'm walking and walking 我挣扎起身,我倔强不停前行

I'm a warrior for your love     我是为你而爱的战士

Moon light spread on my shoulder 月光倾洒我肩

Blood is rushing through my veins 血液在我血脉奔涌

Lead me to the sky 带我飞向天空

I'm not afraid to die 我不惧怕死亡

This is like a test 这是场考验

I'm not that kind of girl     我不是那种女孩

What do you think of me 你是怎么样的呢?

This question's enemy 这问题的敌人

It's like an enemy 它对我而言

To me 就象个敌人

Sick and tired my heart is always broken 我的心又倦又累,它总是破碎

Silver warrior with out destination 白银战士我没有终点

I'm not able to explain the reason 我解释不了这缘由

tell me tell me tell me 告诉我告诉我

I'm a bird I'm flying across the river     我是只鸟儿飞越这河流

This is my land I'll never surrender 这是我的领地我不会投降

I'm so Wounded I can't find my lover 找不到我的爱人我如此受伤

Save me save me save me 救救我吧救救我

Get up my love 起来吧,我的爱

Get up my love 起来啦,我的爱

Wake up my love 醒来我的爱

Hehe

My love is full, my love is pure 我的爱满满的,我的爱纯粹的

My love is blind, my love is deaf我的爱看不见的,我的爱听不着的。

My love is a child 我的爱是个孩子

A child who likes to cry 一个爱哭的孩子

My love is a question 我的爱是个问题

But you are not the answer 你却不是这问题的答案

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
谢谢楼主分享!找很久了的说`

激情
谢谢lz,我也找了好久。。。

激情
再做一手有前面说话的!!!这还欠一点。。希望能有更好的

激情
谢谢楼主分享!找很久了的说`

激情
谢谢lz,我也找了好久。。。

激情