设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【女声】原KEY翻Bruno Mars新单When I Was Your Man   [复制链接]

激情

Same bed but it feels just

同样一张床,却感觉
A little bit bigger now
现在有些空当当的
Our song on the radio
电台里放着我们的歌
But it dont sound the same
可听起来却不似从前的感觉
When our friends talk about you
当我的朋友提起你
All it does is just tear me down
总是让我不禁泪下
Cause my heart breaks a little
因为我总会有些心碎
When I hear your name
当我听到你的名字
It all just sounds like
那听起来就像
Mmm too young too dumb to realize
太年轻太愚蠢的现实
That i
因为我
Should 've bought you flowers
应该送你一束花
And held you hands
然后牵起你的手
Should 've gave you all my hours
应该给你我生命中的每一个小时
When I had the chance
当我还有机会去爱你
Take you to every party
带你去所有的聚会
Cause all you wanted to do was dance
因为你唯一想做的就是跳舞
Now my baby is dancing
现在亲爱的你在翩翩起舞
But she's dancing with another man
可却是和另外一个他
My pride my ego my needs and my selfish ways
我的骄傲,自负,需求和自私的方式
Cause the good strong woman like you to walk out my life
使像你一样坚强的好女孩走出了我的生活
Now I never never get to clean up the mess I made
现在我再也无法清理那些我制造的混乱
Ooh and it haunts me every time I close my eyes
而且在我每一次闭上眼睛都在伤害着我
It all just sounds like
那听起来就像
Mmm too young too dumb to realize
太年轻太愚蠢的现实
That i
因为我
Should 've bought you flowers
应该送你一束花
And held you hands
然后牵起你的手
Should 've gave you all my hours
应该给你我生命中的每一个小时
When I had the chance
当我还有机会去爱你
带你去所有的聚会
Cause all you wanted to do was dance
因为你唯一想做的就是跳舞
Now my baby is dancing
现在亲爱的你在翩翩起舞
But shes dancing with another man
可却是和另外一个他
Although it hurts
虽然这会再次让我心碎
I'll be the first to say
但我终于还是说出来
That I was wrooooong
我曾经是那样错误
Oooh I know im probably much too late
我知道这或许已经太晚了
To try and apologize for my mistakes
去试图为我的错误道歉
But I just want you to know
但我只是想让你知道
I hope he buys you flowers
我希望他会送你一束花
I hope he hold you hands
我希望他牵起你的手
Give you all his hours
给你他生命中的每一个小时
When he has the chance
当他还有机会去爱你
带你去所有的聚会
Cause I remember how much
因为我记得你有多么
You loved to dance
有多么喜欢跳舞
Do all the things I should've done
做所有那些我应该为你做的事情
When I was your man
当我还是你最爱的男人
Do all the things I should've done
做所有那些我应该为你做的事情
When I was your man
当我还是你最爱的男人
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
沙发  !!mars 的歌 一直很喜欢 !! 顶 !

桃源狐仙

游走的瓷

激情
半沙哑的嗓音挺有感觉的,不过B.M。还是需要稍微清亮一点的声线会更好吧

monkey0515  高音再清亮一点会比较好,而且必须得有力量很有爆发力,感觉会更好  详情 回复 发表于 2013-4-10 16:09:52

激情
2dvictorlee 发表于 2013-4-10 13:51
半沙哑的嗓音挺有感觉的,不过B.M。还是需要稍微清亮一点的声线会更好吧

高音再清亮一点会比较好,而且必须得有力量很有爆发力,感觉会更好

激情
BM的音色真不是一般的男人可以模拟的

monkey0515  男声英很少有能驾驭得了BM的歌吧。。音太高了。。  详情 回复 发表于 2013-4-14 17:01:09

激情
唱自己喜欢的感觉就好~~不用特意去模仿!!

monkey0515  就是跟着情绪唱的。。可能有些转音的部分有模仿的痕迹。。谢谢~!  详情 回复 发表于 2013-4-14 17:02:20

激情
kaka1982aska 发表于 2013-4-13 01:05
BM的音色真不是一般的男人可以模拟的

男声英很少有能驾驭得了BM的歌吧。。音太高了。。

激情
sweetmina 发表于 2013-4-13 13:09
唱自己喜欢的感觉就好~~不用特意去模仿!!

就是跟着情绪唱的。。可能有些转音的部分有模仿的痕迹。。谢谢~!

激情
露珠妹纸的声音好有感觉!超赞的说~

激情
我也是超喜欢这首歌的~~~